ATV ekranlarına gelen Kuruluş Osman dizisi 32. bölüm fragmanını yayınladı! Kuruluş Osman 31. bölümde neler oldu?

ATV ekranlarına gelen Kuruluş Osman dizisi 32. bölüm fragmanını yayınladı! Kuruluş Osman 31. bölümde neler oldu?

Kuruluş Osman yayınlandığı her bölümü ile dikkat çekmeye devam ediyor. Kuruluş Osman 32. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kuruluş Osman dizisi her hafta ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Tarih dolu dizi, izleyenlerin nefesini kesmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ile dikkat çeken Kuruluş Osman dizisi reytingleri yerinden oynatmaya devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi her Çarşamba günü akşamı ekranlara gelerek izleyicinin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları kimlerdir?

ATV ekranlarının muhteşem dizisi Kuruluş Osman oyuncu kadrosu ile dikkat çekmektedir. Başarılı ve yetenekli oyuncular ile ekranlarda boy gösteren tarih dizisi tüm izleyiciden tam not aldı.

  • Burak Özçivit
  • Yiğit Uçan
  • Burak Çelik
  • Tuğrul Çetiner
  • Nurettin Sönmez
  • Ayşegül Günay
  • Didem Balçın

Kuruluş Osman 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının sevilen tarih dizisi Kuruluş Osman, yeni bölüm fragmanları ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Tarih ve heyecan dolu dizi yeni bölümleri ile merak ediliyor. Kuruluş Osman dizisi 31. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlandığı gün tüm seyirciyi ekranlara kilitliyor. Kuruluş Osman yeni bölümü 4 Kasım Çarşamba akşamı 20:00’de ekranlara gelecek. ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 32. bölüm fragmanını izleyicilerine sundu.

Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde neler oldu?

Osman Bey, Geyhatu’ya elçi gitme görevinin Savcı Bey’e verilmesi ile hayal kırıklığına uğradı. Ertuğrul Bey, Savcı Bey’e verdiği görev ile dikkat çekiyor. Osman Bey, babasının sözlerini umursamaz ve abilerinin peşine takılır. Dündar Bey, Nikola ile anlaşma yapmak için yola çıkar. Nikola ise Flatyos ile tuzak planları yapar. Tuzağa düşen Göktuğ zindana girer. Ancak Bamsı Bey geri döner ve Nikola’nın planları sarsılmaya başlayacaktır. Her bir sahnesi ile nefes kesen Kuruluş Osman yayınlandığı tarihten bu yana reyting sıralamalarını sallıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.