ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman dizisinin 30. bölümünde neler oldu?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman dizisinin 30. bölümünde neler oldu?

Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarının sevilen dizisi olmaya devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi 31. bölüm fragmanını izleyicilere sundu!

Kuruluş Osman dizisinin 30. bölümü büyük beğeni aldı. Her Çarşamba akşamı diziseverleri ekranlara kilitleyen Kuruluş Osman dizisi her sahnesi ile akıllara kazınmaya devam ediyor. Tarih kokan dizi, hakkından çok kez söz ettirmeye devam ediyor. Yayınlandığı her gün sosyal medya hesaplarında en çok konuşulan dizi oluyor. Konusu, oyuncuları ve oyunculukları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı merak içinde bekleniyordu. Kuruluş Osman dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. 30. bölümü ile büyük heyecan yaratan Kuruluş Osman dizisi tüm hızı ile devam ediyor. Merakla beklenen Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicisi ile buluştu. Tüm dizi izleyenleri bu fragmana yoğun bir ilgi gösterdi.

Sevilen dizi Kuruluş Osman ne zaman yayınlanacak?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 31. bölümü ile 28 Ekim Çarşamba günü akşamı saat 20:00’de ekranlara gelecek. ATV izleyicileri yeni dizinin yeni bölümü için gün saymaya başladı. Son bölümü ile dikkat çeken dizinin yeni bölümlerinde neler olacağı büyük bir merak konusu oldu.  

Kuruluş Osman 31. Bölümde neler olacak?

Osman büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Osman’ın hayal kırıklığı çok net bir şekilde belli oluyordu. Aya Nikola büyük bir meydan okuma gerçekleştirdi. Aya Nikola, nefret ile meydan okurken, diğer yandan Osman durmaz. Osman pes etmeyen yapısı olduğu için onu hiç kimse durduramaz. Savcı ve Osman’ın tartışmaları ekranlara gelecek. Oba içinde hakimiyet sağlamaya çalışan iki isim arasında gerginlik büyüyerek devam ediyor. Kardeşi kardeşe düşürmek isteyenlerin hoşuna giden bu durum, izleyiciyi heyecana sürükleyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.