ATV'nin Kuruluş Osman Dizisinde Beklenmeyen Hüsran !!

ATV'nin Kuruluş Osman Dizisinde Beklenmeyen Hüsran !!

Yayınlandığı günden bu güne reyting birinciliği ile 2 sezonu ardında bırakan Kuruluş Osman dizisi 27 Ekim Çarşamba 68. Bölümüyle ekranlara gelecek. 3. Sezonu reyting çizgisini bozadan sürdüren diz büyük ilgi görüyor.

KURULUŞ OSMAN’DA CEZALAR KESİLİYOR

Burak Özçivit’in Osman beyi canlandırdığı reyting rekorları kıran dizide yeni bölüm ise büyük izleyiciler için büyük heyecan uyandırıyor. Osmanlının Kuruluş dönemini anlatan dizide yeni bölümde Osman Beyin yapacakları çok konuşulacak.

Oklar tekfurlara çevrildi

Osman Bey’in  Papaz Gregor’u kurduğu tuzakla geri alması ile uğradıkları hayal kırıklığı sonucunda yeni oyunlar planlayan tekfurlar birlik oluşturur. Tekfurların başında Nikola vardır. Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus’u yayına alan Tekfur Nikola Papaz Gregor’u geri almak için yeni bir oyun planlar.

Kendisine karşı kurulan işbirliğini haber alan Osman Bey ise bu birliği dağıtmak için karar alır. Sözünden dönenin cezası kesilir ve her Haçlı Ordusunun karşısına çıkacak bir Selahattin vardır sözleriyle gündeme gelen yeni bölüm fragmanı dizi severlere yeni bölümde intikam ateşinin yükselmesi ile bol çarpışmalı ve entrikalı heyecan dolu bir bölüm geldiği müjdesini vermiş oldu.

68. bölümde Osman Bey’in ilk hedefi ise Tekfur Rogatos’un olacağı fragmanda verilen bilgiler arasındadır.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.