ATV'nin yeni dizisi Destan ezberleri bozacak! Destan dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

ATV'nin yeni dizisi Destan ezberleri bozacak! Destan dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

ATV ekranlarının Destan dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. Yeni dizi Destan'ın tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayına girdi. Dizinin yönetmen koltuğunda Hay Sultan, Servet ve Sevda'nın Bahçesi dizilerinin yönetmeni olan Emir Khalilzadeh oturuyor. Merakla beklenilen Destan dizisinin başrol oyuncuları arasında Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli gibi isimler yer alıyor.

ATV ekranlarının Destan dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. Yeni dizi Destan'ın tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayına girdi. Dizinin yönetmen koltuğunda Hay Sultan, Servet ve Sevda'nın Bahçesi dizilerinin yönetmeni olan Emir Khalilzadeh oturuyor. Merakla beklenilen Destan dizisinin başrol oyuncuları arasında  Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli gibi isimler yer alıyor. Peki, Destan dizisi ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarının yakında başlayacak olan Destan dizisi oyuncuları ile merak edilen yapımlardan birisi olmaya şimdiden başardı. Senaryosu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleminden çıkan dizinin yönetmenliğini Hay Sultan, Servet ve Sevda'nın Bahçesi dizilerinin yönetmeni olan Emir Khalilzadeh oturuyor.

Hercai dizisinde başrol oynayan oyuncu Ebru Şahin, yeni dizisinde savaşçı rolü üstleniyor. Destan dizisinin yayın tarihi henüz belli olmayan Destan isimli dizinin ilk fragmanı görücüye çıktı.

DİZİNİN BAŞROL OYUNCULARI BELLİ OLDU

Başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin paylaştığı Destan dizisinde Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı savaşçı dağ kızı Akkız'ın mücadelesi konu alınıyor. Destan dizisini oyuncu Ebru Şahin, Destan dizisinde savaşçı Akkız karakterini canlandıracak.

Destan dizisi dağ kızı Akkız'la, yine Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı ve bu dönemde yaşanan savaşları konu alıyor.

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği, senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı 'Destan' dizisi yakında ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.