Baraj dizisinden Yasak Elma dizisine rest! Entrikanın kralını gösterdi! Öyle bir sahne yayınladı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı!

Baraj dizisinden Yasak Elma dizisine rest! Entrikanın kralını gösterdi! Öyle bir sahne yayınladı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı!

Baraj dizisi her bölüm farklı olayları ele almasıyla günden günden popülerliğini arttırıyor. Yasak Elma dizisi de aynı şekilde izleyicilerini ve reytinglerini yükseltiyor. İki dizi arasındaki birbirlerine göndermeleri ise izleyenler tarafından çok seviliyor.

Ekranların sevilen dizisi ve FOX TV kanalını renklendiren yapımı Yasak Elma için restler gelmeye devam ediyor. Bu sefer de rest Baraj dizisine geldi. Her bölümde farklı olaylara parmak basan iki dizi ara ara birbirlerine göndermeler yapıyor. Bölümler içerisinde yer verdiği sahneler ile adeta birbirlerine laf atıyor. Baraj dizisi için final yolu gözükürken, Yasak Elma’da bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. 

İki dizi birbirlerine birçok göndermede bulunuyor

hfyuhggj.jpg

Baraj dizisi tüm hızıyla izleyicileriyle buluşmaya ve bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Bu zamana kadar herhangi bir kesinti ve aksaklık yaşamayan dizi finale doğru ilerliyor. Her bölümde farklı konuları ele almasıyla dizinin hızına ne hayranlar ne de izleyenler yetişebiliyor. Farklı konuları irdelemesi ve farklı dizilere gönderme yapması da bir hayli dikkat çekiyor. 

Dizinin 37. Bölümü itibariyle yeni olaylar ekranlara gelecek. 27 Nisan’da yayınlanacak olan yeni bölüm için birçok olay açığa çıkmış durumda. Nehir karakterini kurtarmak için canını dişine takan Nazım için bir hayli kötü bir bölüm olacak. Peş peşe gelecek kötü haberlerle resmen yıkılacak. 

jghugujguj.jpg

Nazım karakteri hayatını kurtarmak için kendisini kurşunların önüne atan ve canını ortaya sırf Nehir için koymuştu. Tüm bunlara rağmen Nehir ise yapacağından geri kalmadı. Bu olaydan sonra can borcu varken Tarık ile nişanlanmaya kalktı. Bu karar ile hayranların resmen ağzı açık kalacak ve şoke olacak. Bu kadar da olmaz dedirten bu karar yeni bölümde tüm detaylarıyla ortaya çıkacak. 

Yaşanılan bu entrika muhabbeti Yasak Elma için bir rest anlamında. Her hafta farklı konuları irdelemesiyle ön plana çıkan dizisi bu haftasında Yasak Elma için göndermeler barındıracak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.