Baraj dizisinin final tarihi açıklandı! Reyting savaşı başlıyor: Savaşçı dizisine gün doğdu!

Baraj dizisinin final tarihi açıklandı! Reyting savaşı başlıyor: Savaşçı dizisine gün doğdu!

Baraj dizisinin final tarihi açıklanmasıyla hayranlar yasa boğuldu. Ancak Savaşçı dizisine ise gün doğdu. Ekranlardan kısa süre sonra kalkacak olan Baraj dizisinin yeri boş kalacak. Böylece Savaşçı yerini alacak. Baraj dizisinin finali ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Baraj için final tarihi açıklandı. Her ne kadar kemik kitlesi ve hayranları olsa da artık dizi için final kararı alındı ve Baraj dizisi için son yaklaşıyor diyebiliriz. Dizi için geri sayım başladı ve bundan sonra en çok merak edilen konu ise final bölümünün nasıl olacağıydı. Yine detaya inecek olursak başrol oyuncularını finalde hangi olaylar ve hangi sonlar bekliyor, Nazım ve Nehir karakterleri mutlu sona nihayetinde erecek mi? Gibi birçok soru da hayranlar tarafından en çok merak edilen konular arasında. Sosyal medyada gündem olmaya ve konuşulmaya devam edilen Baraj dizisi için işte tüm detaylar. Okumaya devam edin. 

Hayranlar önceden finalin geleceğini anlamış

baraj-dizisi-17-bolum-full-tek-parca-fox-tv-ve-fox-play-izle-18-bolum-fragmani-yayinlandi-mi-h51874-20abc.jpg

Salı akşamlarının sevilen dizisi Baraj, kısa süre sonra izleyicilerine veda edecek. Dizi geldiğimiz sezon itibariyle Baraj kısmından çıkıp İstanbul’a yerleşmeyi konu almıştı. Nazım karakterin başına ise burada türlü türlü belalar ve oyunlar musallat olmuştu. Dolayısıyla bu sebeplerden ötürü de reytingler de artış yaşanmıştı. Dizinin yükselişi bu olaylar sonrası sürerken sosyal medyada ise daha gösterilecek bir şeylerin kalmadığını ve çelişkilerin çok olduğu konuları gündeme geldi. Hal böyle olunca hayranlar yakın zamanda finalin olacağını önceden sezdi. 

Baraj dizisi final tarihi belli oldu

baraj-22-iqdy-cover.jpg

İzleyenleri yasa boğacak bir bölüm olması planlanan final bölümünde ortaya atılan bir teoriye göre Nazım tam Nehir’e kavuşacakken büyük bir olay yaşanacak. Bu olay da yeniden intikam ateşini alevlendirecek. Tam mutlu sona erdik derken bu olay sonrası tekrardan işler sarpa saracak ve her şey tepetaklak olacak. 

Tarık karakteri ise acı bir sonla finalde veda edecek. Yaşanan karışıklıktan faydalanmak isteyen Tarık, Nehir’e sevdiğini söyleyecek. Ancak yanaşmak istemeyen ve bu durum sebebiyle uzun süredir üzülen Nehir, büyük bir intikam alarak Tarık’ı öldürecek. Finalde Nazım karakterine kavuşma öncesi çok üzüleceği şimdiden çok belli. 

Final kararının alınmasıyla Savaşçı dizisine de yer açıldı ve gün doğdu. Diziyi bekleyenler için artık bir umut kaynağı oldu diyebiliriz. 

İlginizi çekebilir 

Twitter’da TT nasıl olunur? Twitter TT listesi nedir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.