Biohackers dizisi rekor beğeni topladı! Biohackers dizisinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

Biohackers dizisi rekor beğeni topladı! Biohackers dizisinin ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

Netflix ekranlarının henüz yeni dizisi Biohackers, izleyici tarafından yoğun ilgi gördü. Biohackers dizisinin yeni sezon tarihi araştırılmaya başlandı!

20 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlayan Biohackers dizisi, kısa zaman içinde yoğun ilgi gördü. 6 bölümden oluşan muhteşem mini dizinin ilk sezonu çok beğeni alınca gözler yapımcılara çevrildi. Netflix içeriği olan Biohackers herkesin tam notunu aldı ve ikinci sezon için araştırma yapılmaya başlandı. Biohackers dizisi, konusu ve oyunculukları ile büyük beğeni alarak top 10 listelerine kadar çıktı. Türkiye içinde en çok beğenilen ve izlenen diziler arasında yer alan Biohackers dizisi ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Biohackers dizisinin ikinci sezonu ne zaman geliyor?

Almanya’nın Freiburg kentinde çekilen Biohackers dizisinin ilk sezonu büyük beğeni aldı. İlk sezonu Netflix platformunun ilk 10 listelerine girdi. Tüm izleyiciler yeni sezon tarihini merak etti. Biohackers dizisinin 2. sezonu için henüz bir açıklama yapılmadı. İzlenmelerin henüz ikinci sezon için yeterli olmadığı söylendi. Biohackers dizisinin yeni sezonu için bir süre daha sabretmek gerekecek. Biohackers dizisinin yeni sezon tarihi belli olduğunda açıklama yapılacaktır.

Biohacker dizisinin konusu nedir?

En iyi üniversiteye giren bir tıp öğrencisi büyük bir trajediyi açığa çıkarmak için planlar yapmıştır. Mia bir yandan erkek kardeşinin ölümünü araştırırken diğer yandan biyolojik saldırılarla ilgili araştırmalar yapmaktadır. Çığır açan büyük bir biyolojik saldırı sonuçlarını öğrenir ve hayatı hakkında bir seçim yapmak zorunda kalır. Bir yanda kardeşi bir yanda arkadaşları ile uğraşmak zorunda kalır.

Sevilen dizinin oyuncuları göz kamaştırıyor!

Biohackers dizisinin oyuncuları dikkat çekiyor ancak dizide bir Türk oyuncunun olması ayrıca beğeniliyor. Bir Türk oyuncunun böyle başarılı bir projede rol alması herkesin tam notunu aldı.

  • Luna Wedler
  • Benno Fürmann
  • Thomas Prenn
  • Adrian Julius Tillmann
  • Jessica Schwarz
  • Jing Xiang
  • Sebastian Jakob Doppelbauer
  • Eleonore Daniel
  • Caro Cult
  • Zeynep Bozbay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.