Bioshock Filmi Neden İptal Edildi? Filmin Yapımına Devam Edilecek Mi?

Bioshock Filmi Neden İptal Edildi? Filmin Yapımına Devam Edilecek Mi?

Bioshock filmi bazı nedenler dolayı iptal edildi. Bioshock filmi neden iptal edildi? Bioshock filminin iptal edilmesindeki nedenler nedir? Bioshock filmi devam edecek mi?

Gore VerbinskiBioShock filminin birkaç yıl süren sorunlu gelişimden sonra neden iptal edildiğini açıkladı. Film içinı geçirdiği zamandan dolayı pişmanlık duyuyor. İlk BioShock  oyununu temel alan proje,  2009 yılında duyuruldu ve çalkantılı bir gelişim içinde iki ila üç yıl yapımına devam edildi. Bir noktada, eski oda arkadaşları Eddie Redmayne ve Jamie Dornan başrol için yarışıyorlardı . Ne yazık ki, o günler çoktan geride kaldı, ifadelerini kullandı.

Collider ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Verbinski, BioShock filminin neden iptal olduğu hakkındaki düşüncelerini paylaştıOna göre, bu kadar pahalı ve çok sert yolu olan bir projenin hırsıydı.

Orijinal BioShock, birinci şahıs nişancı oyunu olup hayatta kalma mücadelesini anlatmaktadır. Evrensel olarak sevilen bir başyapıttı. Oyunun kendisi çok iddialıydı, böylece oyundan karşılığını aldı. Film ise, BioShock: Infinite oyununun evreniyle aynı zamana denk gelecekti. Verbinski, Karayip Korsanları filmindeki olağanüstü başarısının ardından yönetmenliğe oturdu, ancak 2009 yılının Ağustos ayında yönetmenlik yapmayı bıraktı.

Bioshock Filmi Neden İptal Edildi? Filmin Yapımına Devam Edilecek Mi?

bioshock-welcome-to-rapture.jpg

Son on yılda süper kahraman ve video oyunu filmleri çok risk taşıyor. Potansiyel olarak riskli olan bu filmler için daha iyi bir zaman kolaçan edilmeli. Verbinski daha önce bu konuya bir kez daha girmeye istekli olduğunu söylemişti. Bu tür filmlerin varlığı şuan için aslında bir risk. Çünkü oyun evrenine girmek ve onu filme yansıtmak çok zor bir iş.

Video oyunlarının filme aktarılması olayı her zaman çok risklidir. Oyun fanları bunları dikkatlice analiz eder ve en ufak detayı bile atlamaz. Filmdeki sahneler oyundaki hissiyatı yaşatmaz ise işte sorunlar orada başlar.

İlginizi Çekebilir..

Behzat Ç. Hayranlarına Kötü Haber!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.