Bir Zamanlar Çukurova’da Bomba Ayrılık! Vahide Perçin ve Uğur Güneş’ten Sonra Bir Ünlü Daha Ayrıldı..!

Bir Zamanlar Çukurova’da Bomba Ayrılık! Vahide Perçin ve Uğur Güneş’ten Sonra Bir Ünlü Daha Ayrıldı..!

Perşembe günleri izleyicileri Atv ekranlarına kilitleyen dizi Bir Zamanlar Çukurova’da olay yaratan gelişmeler devam ediyor.Vahide Perçin’in hayat verdiği sevilen karakter Hünkâr Yaman’a 71. Bölümde elveda diyen dizinin takipçilerinin büyük üzüntüleri sürüyor. Hünkâr karakterinin ardından dizide bir kişiye daha elveda diyoruz.

Perşembe günleri izleyicileri Atv ekranlarına kilitleyen dizi Bir Zamanlar Çukurova’da olay yaratan gelişmeler devam ediyor. Vahide Perçin’in hayat verdiği sevilen karakter Hünkâr Yaman’a 71. Bölümde elveda diyen dizinin takipçilerinin büyük üzüntüleri sürüyor. Hünkâr karakterinin ardından dizide bir kişiye daha elveda diyoruz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi tam 3 sezondur Atv ekranlarında başarıyla devam ediyor. İlk bölümlerden bu yana dizinin en önemli karakterleri arasında başı çeken mükemmel bir oyunculukla odak noktası olan Yılmaz isimli karakterin ayrılışı sevenleri derinden yaralamıştı. Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterine dizi 78. Bölümde veda etmiş ve diziyi sevenleri hüzne boğmuştu.

0x0-bir-zamanlar-cukurovanin-yilmazi-nereli-ugur-gunes-memleketiyle-sasirtti-1597329141422.jpg

Dizideki Behice karakteri ki kendisi Hünkâr Yaman’ın ölümüne sebebiyet vermiştir diziye giriş yaptığı ilk anlardan beri dizinin en sevilmeyen karakterlerinden biri olarak zirveyi oynar. Behice karakterini ise ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu canlandırıyor. Onun bu mükemmellikte canlandırması ise karaktere oldukça ağır sözler söylenmesine neden oldu.

Buna sevinir misiniz bilinmez ama Behice’nin süresi de sınırlı. En son 78. Bölümü verilen dizi hiç ivme kaybetmeden temposuyla devam ediyor. Bu karakterin artık dizide olmamasını, sonun gelmesini isteyenlerin ağzını kulaklarına vardıracak bir haber geliyor. Behice’nin ayrılığı ufukta gözüküyor.

empq4kaw8aydr61.jpg

Ünlü Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulislerden topladığı ve bize sunduğu habere göre sevilmeyen Behice karakteri ve Esra Dermacıoğlu’nun canlandırması 85. Bölümde yani tam olarak 7 bölümün ardından diziyle yollarını ayırıyor.

Ekranların en sevilen Atv dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sevilmeyen karakteri Behice nasıl veda edecek hayranları için büyük merak konusu.

Kurnaz karakter Behice’nin tüm kirli çamaşırları ortaya dökülecek. Saklayacak hiçbir şeyi kalmayacak.

Bu ayrılışın nasıl olacağının bilinmezliği ise ayrı bir merak ve heyecan konusu haline geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.