Bu ikiliye çok dikkat edin!

Bu ikiliye çok dikkat edin!

Cam Tavanlar dizisinin çekimlerine başlandı. Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisinin yeni projesi yakında izleyicileriyle buluşacak. Yapımcılardan ve oyunculardan açıklamalar var. Tüm detaylar haberimizde..

Ekranların yeni soluklu dizisi Cam Tavanlar yapımı yakında ekranlara gelecek. Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisinin başrollerinde yer aldığı Cam Tavanlar dizisi, bekleyenleri büyük bir beklenti içerisine yönlendirdi. Çekimlerine başlanılan Cam Tavanlar yapımı için bu aşamada herhangi bir problem bulunmuyor. Yapılan açıklamalara göre set ekibinin sorunsuz bir şekilde çalıştığı ve son sürat devam ettiği bildiriliyor. 

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte yeni diziler de boy gösterecektir. Cam Tavanlar dizisi haricinden birçok dizinin de çekimlerine başlandı. Ancak içlerinde en çok dikkat çeken Kubilay Aka ve Bensu Soral’in yer aldığı Cam Tavanlar dizisi oldu. Çekimlerine başlanılan dizi çok konuşulacak yapımlardan biri olacak. 

3049159-814297a847853f7c4eb8306e8f5cd53a.jpg

Yapımcılığını Ojo Pictures’in üstlendiği Cam Tavanlar çok yakında Show TV ekranlarında seyirciler ile buluşacak. Ekip izleyenleri ile buluşmak için gün saydığını ve bu süreçte çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Farklı duygulara birarada yaşatacak ve yansıtacak olan Cam Tavanlar çok yakında geliyor. 

Meriç Acem’in kaleminden yazılan Cam Tavanlar dizisinin yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor. Seyirciler ile alışılmışın dışında bir proje sunmak istediklerini ve farklı duyguları izleyicilere yansıtmak istediğini dile getirdi. Her sezon çıkan yaz dizilerinde ayrı ve farklı olmak için elimizden geleni yapacağız ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.