Büyük sürpriz! Ünlü İsim Bomba Gibi Diziyle Setlere Geri Dönüyor !

Büyük sürpriz! Ünlü İsim Bomba Gibi Diziyle Setlere Geri Dönüyor !

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüşü konuşulan İclal Aydın, 2018 yılında yayınlanan ve çok satanlara giren Üç Kız Kardeş isimli kitabının ekrana uyarlaması ile setlere geri dönüyor. Yayınlandığı dönemde her yaştan okuyucunun ilgisini çeken roman, üç kız kardeşin Ayvalık’ta geçen hikayesini anlatıyor.

"Bir zamanlar, bir ülkenin en güzel denizine bakan bir evde üç kız kardeş yaşardı. İsimleri Türkân, Dönüş ve Derya idi. Babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım'la birlikte geceleri kucak kucağa oturur, gelecekte onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlardı.” Cümleleriyle başlayan kitapta üç kız kardeşin anneleri Nesrin Hanım’ı  gazeteci yazar Birsen Altuntaş’ın yaptığı haberle İclal Aydının oynayacağı açıklandı.

Dizinin Kanalı Kanal D Oldu

Kasım ayında çekimlerine Ayvalık’ta başlanacağı konuşulan dizilerin kast çalışmaları sürerken Süreç Film’in Kanal D ile anlaştığı açıklandı.

Dizinin yönetmenliğini Emre Kavuk Üstlenirken senaryosunun Erkan Birgören ve Betül Yağsağan’ın yazacağı açıklandı. Deneyimli isimlerin bir araya geldiği kamera arkası ve heyecanla beklenen oyuncu listesi ile şimdiden izleyicilerde merak uyandıran Üç Kız Kardeş dizisi reyting yarışında bende varım diyor.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.