Çağatay Ulusoy’un Netflix Dizisi Hakan: Muhafız ABD’de İlk 10’a Girdi!

Çağatay Ulusoy’un Netflix Dizisi Hakan: Muhafız ABD’de İlk 10’a Girdi!

Netflix’in ilk Türkiye yapımı dizisi Hakan: Muhafız esrarengiz olay kurgusuyla dikkat çeken bir yapım. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü’nün oynadığı dizi Netflix Türkiye’de büyük ilgi görmüştü. Göğsümüzü kabartacak bir haber de Amerika’dan geldi, detaylar haberimizde…

Hakan: Muhafız dizisi Nilüfer İpek Gökdel’in Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi eserinden uyarlama olarak Türkiye’de çekildi. Netflix ve O3 Medya’nın ortaklaşa yaptığı dizi Netflix tarafından tüm dünyaya sunuldu.

HAKAN: MUHAFIZ AMERİKA’DA İLK 10’A GİRDİ!

Netflix Amerika’da yabancı yapımlar listesinde Dark, La Casa De Papel, Barbarians, Ragnarok gibi ünlü yapımların arasına girdi. Amerika’da izleyiciler tarafından En Çok İzlenen Yabancı Yapımlar listesine 10. sıradan giriş yapan Hakan: Muhafız, daha da etkisini arttıracağa benziyor.

Netflix gibi global bir platformda Türkiye’de çekimi yapılan ve Türk işi bir dizinin listeye girmesi Çağatay Ulusoy’un da öne çıkmasını sağladı. Amerika’dan yapılan aramalarda Çağatay Ulusoy öne çıkıyor.

HAKAN: MUHAFIZ KONUSU NE?

Bilimkurgu, fantastik, aksiyon ve dramatik kategorilerinde yer alan dizide başrolümüz Hakan Demir bir süper kahramandır. Tarihi Osmanlı Dönemi’ne dayanan Muhafız hikayesi işlenmektedir. Dünya’ya gönderilen 9 ölümsüzün yok edilmesi amacıyla özel bir gömlek, hançer ve yüzük Fatih Sultan Mehmet tarafından hazırlattırılarak dönemin muhafızına teslim edilir.

Kapalıçarşı’da baba bildiği kişiyle çalışan Hakan Demir, bir gün hiç beklemediği olaylarla karşılaşmaya başlar. Muhafız soyunun temsilcisi Hakan, zamanla gömlek, yüzük ve hançer konusunda bilgi edinmeye ve yeryüzünde kalan son ölümsüz Faysal’ı öldürmeye çalışır. Sezonlar içerisinde farklı farklı olaylara neden olan Hakan, muhafız olmanın ağırlığı altında ezilirken İstanbul’u kurtarmaya çalışır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.