Camdaki Kız dizisine Kanal D çıkmazı! Dizi sessiz final mi yaptı? Yeni bölüm gelecek mi?

Camdaki Kız dizisine Kanal D çıkmazı! Dizi sessiz final mi yaptı? Yeni bölüm gelecek mi?

Camdaki Kız dizisi sessiz final mi yaptı? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman gelecek? Camdaki Kız neden yayından kaldırıldı? Neler oluyor? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde.

Ekranların hatırı sayılır izleyici kitlesine sahip ve sevilen dizisi Camdaki Kız sessiz final mi yaptı? Neden bir anda gözlerden ve ortalıktan kayboldu. Dizide neler oluyor? Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşan Camdaki Kız bir anda ortadan kayboldu. Bu durum üzerine yeni bölümünü araştırmaya koyulan hayranlar şoke eden bir sonuç ile karşılaştı. Yüzlerce yorum gelen bu olay sonrası herkes diziye ne olduğunu bilmek istiyor. Dizinin ekranlardan kaldırılma sebebini resmi ağızdan herkes duymak istiyor. 

Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik gibi başarılı ve ünlü isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi bir süredir reyting mücadelesi veriyordu. Bu durum üzerine zor anlar yaşayan ve rakipleri arasında alt sıralarda yer alan dizi için işler yolunda gitmiyordu. Bir süre toparlanma belirtisi gösterdi fakat bu yeterli olmadı. Dizi bundan sonraki süreçte final yapması zaten konuşuluyordu. 

Dün akşam ekranlara gelecek olan 6. bölümü ertelendiği haberi duyuruldu. Saat 20.00’da ekranlarda boy gösterecek olan Camdaki Kız yerine başka bir yapım geldi. Yeni bölümü beklenen dizi için ne yazık ki kötü haber geldi. Çok ileri bir tarihe alınan dizi için herkes tepki gösterdi.  

Ekranlara 20 Mayıs Perşembe günü yeni bölümü gelecek. 6. bölümünde Feride karakterinin Nalan’a işkence yaptığı görülüyor. Nalan ise kendini bir türlü beğendirememiş ve bu durumun altından kalkamamıştı.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.