Sonunda Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Hayri Kendini Gösterdi! Camdaki Kızın Hayri’si Cihangir Ceyhan Kimdir?

Sonunda Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Hayri Kendini Gösterdi! Camdaki Kızın Hayri’si Cihangir Ceyhan Kimdir?

Camdaki Kız Hayri karakteri uzun zamandır merak edilen karakterlerden biri olmuştur. Sonunda Hayri karakterinin kim olduğu ortaya çıktı.

Gerek sosyal medyada gerek ise internet üzerinde Camdaki Kız Hayri karakteri tartışma konusu olmuştu. Sonunda belli oldu! Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde yalnızca adı gözüken Hayri karakterini kimin canlandıracağı bir süredir merak ediliyordu. Dün akşam yayınlanan bölümde kendini gösteren Hayri karakteri dizinin hayranlarını etkilemeyi başardı. Peki, Camdaki Kız Hayri Hikayesi Nedir? Camdaki Kızın Hayri’si Cihangir Ceyhan Kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı isimde olan romanından uyarlanmıştır. Dizide adı daha önceki bölümlerde geçen ama bir türlü kendini göstermeyen Hayri karakterini Cihangir Ceyhan canlandırıyor. Dizide Nalan karakterinin hayatında yer edinecek olan Hayri’nin yüzü ilk kez dün akşamki bölümde görüldü.

Camdaki Kız Hayri Kimdir?

Camdaki Kız Hayri karakteri dizide ve kitapta iki ayrı karakter gibi düşünülse de aslında tam olarak öyle değildir. Gerçek hayat hikayesinin konu edinildiği romanda Hayri karakteri Nalan’ın koruması ve özel şoförü olarak dahil olacaktır. Nalan, evli bir kadın olsa da eşi Sedat’tan pek ilgi görmeyip, mutsuz hayat yaşamaktadır. Hamile olduktan sonra bebeğini kaybetmesiyle beraber depresyona giren Nalan, psikolojisi bozukken Hayri ile tanışır. Hayri’de fırsattan istifade Nalan’a yaklaşarak ona ilgi duyar. Nalan’da kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalamaz ve aralarında bir yakınlaşma başlar.

camdaki-kiz.jpg

Camdaki Kızın Hayri’si Cihangir Ceylan Kimdir?

Camdaki Kızın Hayri’si Cihangir Ceylan 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Elazığlı olan başarılı oyuncu, İstanbul’da 3 yıl kadar kamera önü oyunculuk dersleri almıştır. 2015 yılında Yusuf adlı Sinema filminde Serdar karakteriyle ilk kez kamera önüne geçen Ceylan hemen ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmıştır. Asıl başarısını Show TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Çukur’da Azer karakteriyle yaşayan Cihangir Ceylan, şuanda Camdaki Kızın favori karakteri durumunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Usta Sanatçı Bülent Ersoy Estetik Furyasına Mı Katıldı?

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.