Çıplak Dizisi BluTV’de Yayından Kaldırıldı

Çıplak Dizisi BluTV’de Yayından Kaldırıldı

2015 yılında Doğan Holding bünyesinde kurulan ve internet televizyonu olarak yayın hayatına başlayan BluTV, büyük tartışmalara neden olan Çıplak dizisini yayınlıyordu. Nedeni bilinmeyen bir şekilde Çıplak dizisi yayından kaldırıldı. Detaylar haberimizde…

BluTV, Netflix mantığını güden ve kendi bünyesinde dizi ve filmlere yer veren bir internet televizyonudur. Diğer platformlar gibi kendi yapımlarını da oluşturan BluTV, Masum gibi dikkat çeken diziler yayınlamıştır. Çıplak dizisi de BluTV orijinal yapımı bir mini dizidir. TN Yapım’ın hazırladığı dizide yönetmen koltuğunda Hakan: Muhafız dizisinde de belirli bölümlerde yönetmenlik yapmış Can Evrenol oturuyor.

ÇIPLAK DİZİSİ SANSÜR MÜ YEDİ?

Babaannesi ile birlikte yaşayan Eylül’ün tek hayali Galler’e taşınmaktır. Bu taşınmayı karşılayabilecek ekonomisi olmadığı için eskortlukla para kazanmaya çalışmaktadır. Dizide Instagram üzerinden bir grup tarafından bekarlığa veda partisine davet edilen Eylül, bu partiye katılmaya karar verir. Hikayede damat adayı Cem’e aşık olan Eylül, Cem’in de kendisiyle ilgilenmesiyle iyice karmaşık bir hal alır.

Geçtiğimiz günlerde Gazeteci Cüneyt Özdemir’in Çıplak dizisiyle ilgili görüşlerini belirtmiş, espri amacıyla da RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e “bunu iyi ki izlememiş, izlese kılıcını çekecek, tak tak tak kes bunları at diyecek” demişti. RTÜK ve BluTV henüz bir açıklama yapmazken sosyal medyada Cüneyt Özdemir de nasibini aldı.

Çıplak dizisinin BluTV’den kaldırılmasını sansür olarak değerlendiren birçok sosyal medya kullanıcısı bu konuda bir açıklama bekliyor. BluTV, dizi ekrana gelmeden önce RTÜK kuralları gereğince olumsuz örnekler ve cinsellik içerdiğini, 18 yaşından büyüklere uygun bir içerik olduğunu yayınlıyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.