Çok Uzak Fazla Yakın filmi bu akşam Kanal D ekranlarında olacak! Çok Uzak Fazla Yakın dizisinin konusu nedir?

Çok Uzak Fazla Yakın filmi bu akşam Kanal D ekranlarında olacak! Çok Uzak Fazla Yakın dizisinin konusu nedir?

Çok Uzak Fazla Yakın filmi Kanal D ekranlarına gelecek. 2016 yılının yapımı olan film izleyicilerin ilgi odağı oldu!

Türkan Derya’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Çok Uzak Fazla Yakın filmi 2016 yılında yayınlanmıştı. 2016 yılında vizyona giren Çok Uzak Fazla Yakın dizisi bu akşam Kanal D ekranlarına gelecek. Başrollerini Özgün Çoban ve Burcu Biricik’in canlandırdığı film, hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Çok Uzak Fazla Yakın dizisi Kanal D ekranlarında boy gösterecek. Tüm filmseverler bu filmin yayınlanacağını duyunca çok sevindiler ve soru sormaya devam ettiler. 2016 yılında vizyona giren ve çok sevilen Çok Uzak Fazla Yakın filmi büyük bir beğeni aldı.

Çok Uzak Fazla Yakın filminin oyuncuları kimlerdir?

Kanal D ekranlarına gelecek olan Çok Uzak Fazla Yakın filminde birçok başarılı oyuncu bir araya gelmiştir. Birbirinden renkli isim bu filmde boy göstermiştir.

  • Metin Coşkun
  • Kaan Yılmaz
  • Servet Pandur
  • Burcu Biricik
  • Özgün Çoban

Çok Uzak Fazla Yakın filminin konusu nedir?

Bu akşam Kanal D ekranlarına gelecek olan Çok Uzak Fazla Yakın filmi iki üniversitelinin yaşadıkları büyük aşkı anlatmaktadır. Büyük bir aşk hikayesini anlatan filmde iki gencin tanışması ve sonrasında olanlar anlatılmaktadır. İnişler, çıkışlar ve duygular izleyicinin büyük heyecanına neden olacak. Muhteşem aşk hikayesinin anlatıldığı filmde heyecan dorukta. Kanal D ekranlarına gelecek olan Çok Uzak Fazla Yakın filmi bu akşam seyircisi ile buluşacak.

Çok Uzak Fazla Yakın filmi herkesin gözdesi oldu!

Romantik ve dram türündeki muhteşem film, izleyicinin karşısına geçecek. Aşk ve romantizm dolu film herkesin dikkatini çekti. Tüm izleyiciler bu akşam yayınlanacak olan film hakkında araştırma yapmaya başladı. Çok Uzak Fazla Yakın filminin konusu, oyuncuları, oyunculukları, içeriği ve sahneleri büyük bir merak içinde araştırılmaya başlandı. Romantizm dolu Çok Uzak Fazla Yakın filmi bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.