Çukur dizisinde dengeler altüst olacak! Emmi'den sonra sıra o isme geldi!

Çukur dizisinde dengeler altüst olacak! Emmi'den sonra sıra o isme geldi!

Çukur dizisi yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Heyecan dolu bölümler ve ayrılıklar izleyenleri bekliyor. Çukur dizisinde yeni bölümde neler olacak? Çukur dizisinde kimler ayrılacak. Tüm detaylar habeirmizde..

Show TV ekranlarının heyecanı dorukta sevilen dizisi Çukur, tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Hayranları ve izleyenleri heyecanlandıran bölümler ve şoke edecek olaylar resmen hazırda bekliyor. Geçtiğimiz bölümde ekranlara gelen bölümde Emmi karakterinin ayrılışına herkes tanık oldu. Bu olay zaten büyük bir heyecan ile duyuruldu ve biz de bu anlara şahit olduk. 2 gün süre verilen Emmi, Amca’nın sözlerini dinlememiş ve dediklerini yapmamıştı. Bu verilen sözlere riayet etmeyen Emmi’nin sonunu getirdi. Geçtiğimiz bölümde de zaten ayrılışına tanık olduk. 

Emmi karakterine son vermesinden sonra Amca dur durak bilmeyerek yeni bir hamle daha yaptı. Bir karaterin daha sonunu getirecek. Ancak Yamaç da bu hamle karşısında sessiz kalmayacak. Resmen aralarındaki büyük savaş patlak verecek. 

kapak-163105.jpg

Amca tarafından hükmü kesilen Celasun ekranlara kötü bir şekilde veda etmişti. Bu hamle üzerine hayranlar resmen büyük üzüntü duydu. Sosyal medyada büyük konu olan bu durum, dizinin gidişatını resmen değiştirdi. Bu olay üzerine artık dizide sular durulmuyor. Çoğu hayran Celasun bunları hak etmiyordu tepkilerini dile getirdi. 

Yeni gelen haberler ışığında Emmi karakterinin ölümü üzerine yapılacak olan cenaze töreninde Emmi’nin yanında bir ceset daha görünecek. Dizi hayranları yeni bölümde büyük bir üzüntü ile daha karşı karşıya kalacak. Bu olay karşısında resmen gözyaşlarına hakim olunamayabilr. 

Mayıs aylarının sonunda doğru final yapacak olan Çukur dizisi artık bitimine gün sayıyor. Dizide yine veda eden edene! Sizce yeni bölümde kimler ayrılacak? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.