Çukur dizisinde Vartolu şoku! Yamaç ile beraber resti çekti! Yeni bölümde neler olacak?

Çukur dizisinde Vartolu şoku! Yamaç ile beraber resti çekti! Yeni bölümde neler olacak?

Çukur dizisinde Vartolu şoku! Çukur yeni bölümde neler olacak? Çukur dizisi final yapacak mı? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde..

Ekranların sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Çukur yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlanan son bölümde Karaca ve Celasun yan yana gömüldü. Mezarları yan yana olan ikili için çok acıklı ve duygulu anlar yaşandı. İzleyenler de bu olaydan derin bir şekilde etkilendi. Dün akşamki yayınlanan yeni bölümde yani 4. sezonun 36. Kısımda geçtiğimiz haftalarda yaşanan ayrılıkların acısı yeni yeni çıkıyor. Yine bu bölümde Vartolu ve Yamaç karakterinin Amca’ya olan restleri çok konuşuldu. 

Aras Bulut İynemli ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Her bölümde fırtına gibi esmeye devam eden yapım üç yıldır ekranlara geliyor. Geldiğimiz noktada ise Show TV ekranlarında boy gösteren yapımın fişi çekildi.  

Final yolunda ilerleyen ve son dört bölümü kalan Çukur için artık ayrılık vakti geldi çattı. Amca karakterinin yaptıkları bir bir ortaya çıkıyor. Vartolu, Amca karşısında gücünü birleştirmek için Yamaç ile birlikte oyun kurdu. Amca’nın oyunlarının ortaya çıktığı bölümde sırlar dökülüyor. 

Son bölümde ortaya çıkan sahneler arasında etkileyici kesitler yer alıyor. Vartolu olaylar üzerine sinirlerine hakim olamayınca resmen gözleri döndü. Herkes bu durum geldiğinde etrafından durulmayacağını bildiği için Amca Çukur’u resmen terk etti.  

Amca kaçarken son anda Vartolu ve Yamaç’ın bulması ile sinirler patladı. Nedim bu sırada: ‘’Geri gelip sizi ortadan kaldıracak’’ sözlerini söyleyince Vartolu bu duruma daha fazla dayanamadı ve hükmünü verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.