Çukur’da Neler Oluyor? Yamaç Selim’in İntikamını Aldı Mı? Kimler Ölecek?

Çukur’da Neler Oluyor? Yamaç Selim’in İntikamını Aldı Mı? Kimler Ölecek?

Pazartesi günü milyonları ekrana kilitleyen Çukur dizisi bu haftada dopdolu bir bölümle izleyenlerinin karşısına çıktı. Çağatay Erdenet’in zeki bir planla Selim Koçovalı’yı yakalamasıyla biten geçen haftadan sonra yeni bölümde Çağatay, Selim’i kardeşinin intikamı için iki yerinden bıçakladı. Yamaç’ın Seren’e çaldırdığı tapular sahte çıktı…

ÇUKUR FİNAL Mİ YAPACAK?

Fenomen dizi Çukur’da bu hafta yer yerinden oynadı. Bu sezon final yapacağı iddia edilen Çukur’da en önemli oyuncular yavaş yavaş diziye veda etmeye başladı. Selim Koçovalı (Öner Erkan) karakteri de Çağatay Erdenet tarafından bıçaklanıp, eline Çukur Mahallesi’nin tapuları verilerek gönderildi. Selim Çukur’a ulaştığında kanlar içerisinde Yamaç’ın kucağında öldü. Dram sahnelerinin ünüyle bilinen Çukur’da yine izleyici gözyaşlarına boğuldu.

KULKAN ERDENET GELİYOR!

Uzun süre adından söz edilen Kulkan Erdenet karakteri de Çukur’a giriş yapacak. Cengiz Erdenet’in oğlu olarak diziye dahil olan Kulkan, Koçovalılarla olan savaşa katılacak.  Yamaç’ın Erdenetlere ait 18 fabrikayı patlatmasına karşılık, Erdenet’in Efsun’un Yamaç’tan hamile olduğunu öğrenmesi yeni bölümü heyecanla bekletiyor…

AMCA CUMALİ KOÇOVALI ARTIK GÖRÜNÜYOR!

Şener Şen olduğu iddia edilen Cumali Koçovalı diziye giriş yapıyor. Zamanında İdris Koçovalı ile uyuşturucu meselesi sebebiyle kavgaya tutuşan ve İdris tarafından vurulan Cumali Koçovalı en merak edilen karakter durumunda. Cumali’nin diziye katılmasıyla birlikte Yamaç’ın safına geçip Erdenetlerle olan savaşta yardım edeceği iddia ediliyor.

VARTOLU SADETTİN GERİ DÖNECEK Mİ?

Vartolu Sadettin ya da Salih Koçovalı adıyla bilinen Erkan Kolçak Köstendil’in diziye 2 ile 4 bölüm arasında dahil olacağı iddia ediliyor. Özellikle abi Cumali’nin yerlerde süründüğü vakit döneceğini söyleyen Vartolu söylediği gibi bir sahneyle dahil olacak.

YAMAÇ, CUMALİ KOÇOVALI’NIN OĞLU MU?

İdris’in geçmiş bölümlerde Yamaç’a “sen de bir tohum bırak be oğlum, bileyim ki Halil İbrahim’in soyu devam ediyor” demesini hatırlayan izleyiciler, Halil İbrahim Bey adıyla da bilinen Cumali Koçovalı’nın Yamaç’ın babası olduğunu düşünüyor. Senaristler de bu konuda çok fazla yorum yapmaktan kaçınıyor.

ÇUKUR’DA DAHA KİMLER ÖLECEK?

Portakal sahnesiyle ölümün bir ilgisi olduğunu artık tüm herkes biliyor. Baba filmine atıfta bulunan senarist Gökhan Horzum, portakal yiyen karakterleri bir bir öldürüyor. Bu bölümde Sultan Koçovalı’nın portakal yemesiyle birlikte Sultan’ın öleceği neredeyse kesinleşti. Cumali Koçovalı ve Ayşe Koçovalı’nın da diziye veda etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.