Çukur'da Vartolu artık uyandı! Yeni bölümde kimin diziye veda edeceği ortaya çıktı! Kulkan mesajı verdi! Dizide neler oluyor?

Çukur'da Vartolu artık uyandı! Yeni bölümde kimin diziye veda edeceği ortaya çıktı! Kulkan mesajı verdi! Dizide neler oluyor?

Çukur'da Vartolu artık uyandı! Kulkanın mesajıyla her şey daha net olarak ortaya çıktı. Kimin ayrılacağı ve Çukur dizisinin yeni bölümünde neler olacağı açığa çıktı. İşte tüm detaylar..

Show TV ekranlarının sevilen ve vazgeçilmez dizisi Çukur yine heyecanlı bir haftaya başlayacak. Hayranlarına ve izleyenlerine heyecanlı dakikalar yaşatan yapım, yine şoke edecek sahnelerle gözlerimizi büyüleyecek. Yeni bölümde karşımıza çıkacak olan bölümde veda eden bir isim daha belli oldu. Daha önceki haftalarda diziye veda eden Celasun ve Emmi gibi karakterlerin yanına bir yenisi daha eklendi. Her hafta neredeyse bir karakter diziye veda etmeye başladı. Final bölümüne yaklaşan Çukur dizisi için artık heyecanlı bir son bizleri bekliyor. Bu yüzden karakterler bir bir diziden ayrılıyor. 

ukur444.jpg

Aras Bulut İynemli ve Perihan Savaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı Çukur dizisi kaldığı yerden yeni bölümlere devam ediyor. Yayınlanmış olan fragman ve ortaya çıkan bilgiler ile beraber yeni bir karakter daha diziye veda ediyor. Bu haber ortaya çıktığı an itibariyle herkes Vartolu olacağını sosyal medyada dile getirdi. Herkes bu karakter üzerine yoğunlaştı. 

Dizinin yeni bölümünde birtakım heyecanlı olaylar meydana gelecek. Bu olaylar arasında Yamaç’a yaptıklarını tek tek anlatan Kulkan: ‘’Bunların hiçbirini kendi başıma yapmadım. Hepsini Amca ile beraber yaptık. İkimizin de parmağı var’’ sözleri dikkat çekti. Kulkan daha sonra: ‘’İnsanın ne zaman öleceği belli olmuyor, kendinize çok iyi bakın’’ mesajını vererek ayrılacağı haberleri gündeme geldi.  

Gelecek olan bölümde Vartolu’nun ayrılması ön plana çıkarken net bir bilgi paylaşılmadı. Yeni bölümde hep birlikte göreceğiz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.