Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için yolu sonu! Final tarihi resmen açıklandı! İşte o tarih...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için yolu sonu! Final tarihi resmen açıklandı! İşte o tarih...

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için final tarihi açıklandı. Artık yakında bitiyor. Ekranlara ve hayranlarına veda ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final tarihi ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir için artık yolun sonu gözüktü. Her çarşamba ekranlarda izleyenleriyle buluşan yapım çıktığı günden beri hatırı sayılır bir kitleyi etrafında toplamıştı. Ancak yaşanan reyting sıkıntıları ve geriye düşmesi sebebiyle bir türlü toparlanamayan dizi için artık yoluna sonun gelindi. Dönem dönem ciddi başarılar elde Doğduğun Ev Kaderindir ne yazık ki bunu sürekli hale getiremedi. Son durumu ise içler acısı. Hayranlar bu duruma çok üzülecek.. 

Doğduğun Ev Kaderindir için yolun sonu göründü 

1200x627-dogdugun-ev-kaderindir-konusu-ve-oyunculari-kimler-dogdugun-ev-kaderindir-hikyesi-gercek-mi-1579720778118.jpg

Engin Öztürk ve Demet Özdemir gibi ünlü oyuncuların başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden kötü haberler peş peşe geliyor. İlk çıktığı zamanlarda inanılmaz derecede reyting sıralamalarında üstün bir başarı gösteren yapım bunu ilerleyen zamanlara yansıtamadı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden ekranlara aktarılan dizi ne yazık ki istenilen performansı veremedi. 

2 sezondur ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir başarılı çıkışıyla birlikte son haftalarda büyük ivme kaybetti. Düşüş potasına giren ve bir hayli gerileyen yapım, bir türlü gün yüzü görmedi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sonunu getiren diziler Çarşamba günleri ekranlara gelen Masumiyet ve Sadakatsiz dizileri oldu. Bunların yükselişi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bitmesine sebep oldu. 

Final tarihi açıklığa kavuştu 

620-340-dogdugun-ev-kaderindir-2-sezon-7-bolum-620x33845410628019323-5fac54d284b31.jpg

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için uzun süredir final tarihi mevzusu konuşuluyordu. Son gelen habere göre artık final tarihi de açıklığa kavuştu. Dizinin Mayıs ayında final bölümünün yayınlanması beklenyor. Önümüzdeki ay ekranlara veda edecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.