Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayından kalktı: Yayınlanan fragman videosu kaldırıldı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayından kalktı: Yayınlanan fragman videosu kaldırıldı!

Doğduğun Ev Kaderindir yayından kaldırıldı mı? 37. bölüm fragmanı önce yayınlandı sonra kaldırıldı? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde neler oluyor? Yeni bölüm gelecek mi? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, yaşadığı gelişmelerle ve olaylarla hayranlarının canını sıkmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmelerle beraber, dizi yayından kaldırıldı mı? Yeni bölümü ise ekranlara gelmeyeceği iddiaları dolanmaya başladı. Sosyal medyada büyük bir kitle toplayan bu olay sonrası hayranlar ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Şu anda ise yeni fragmanı yayına alınmıştı. Paylaşılan yeni fragman sonrası bu video da kaldırıldı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde neler yaşanıyor? Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayından kalktı mı? Gibi soruların yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Okumaya devam edin. 

Dizide neler yaşanıyor? 

20210324-dogdugun-ev-kaderindir-neden-kaldirildi-278036-542dbda21e2ecd6b4ef3.jpg

TV8 ekranlarının sevilen dizisi yaşanan gelişmelerin ardından yayından kaldırılma kararı aldı. Heyecan dolu bölümleriyle hayranlarının karşısına çıkan ve Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol gibi ünlü isimlerin yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde sular durulmuyor. Gelecek olan bölümde Zeynep’in evine olan yağmala sonrası suçun Mehdi üzerine yıkıldığını görmüştük. Bunların üzerine Erkan Petekkaya’nın diziye katılacağı haberi, hayranları bir hayli heyecanlandırmıştı. 

Sosyal medya hesaplarından yayınlanan 37. Bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak fragmanın yayınlanmasından kısa bir süre sonra fragman videosu sosyal medya hesaplarından ve medyadan kaldırılmıştı. Tüm bu olaylar sonucu hayranlar ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorlardı. İzleyiciler tarafından ise bu durum yeni bölümün yetiştirilmediği yorumu yapılarak olaylar bir mantık çerçevesine oturtulmaya çalışılmıştır. 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü gelecek mi? 

dogdugun-ev-kaderindir-capos-16-9-1585140408.jpg

Fragmanın geri çekilmesinin ardından dizi için eski bölümlerden alınan bir bölüm yayınlanmıştı. Şu anda 37. Bölüm için herhangi bir video yayınlanmış durumda değil. Dolayısıyla resmi olarak herhangi bir detay ve bilgi verilmedi. Sosyal medya da birçok iddia öne sürüldü. Ancak bunların doğruluğu kanıtlanmış değil. 

İlginizi çekebilir 

TRT bir dizinin daha fişini çekti: Final yapmak zorunda kaldı! Yerine Barbaros dizisi geliyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.