Ekranların Sevilen 3 Dizisi Final Kararı Aldı! Fox Tv Final Dizilerinin Yerini Farklı Dizi İle Doldurdu

Ekranların Sevilen 3 Dizisi Final Kararı Aldı! Fox Tv Final Dizilerinin Yerini Farklı Dizi İle Doldurdu

Fox Tv'nin üst üste ekranlara taşıdığı yeni sezon dizileri, izleyicilerden almış olduğu düşük reytingler nedeni ile üst üste finaller başladı. Fox Tv kısa süre önce ekranlara taşıdığı Uzak Şehrin Masalı dizisine veda etti. Aynı süre içerisinde başlatmış olduğu Son Yaz dizisinin de düşük reytingler toplaması, kanalın bu diziye de final kararı almasına neden oldu.

Dizi sezonun başlaması ile birlikte geçtiğimiz yıllarda dizileri ile gündeme gelen Fox Tv, birçok faklı diziyi izleyicisi ile buluşturdu. Bu sezon ekranlara taşımış olduğu birçok dizide hayal kırıklığı yaşayan Fox Tv, yeni sezon dizileri nedeni ile büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Fox Tv'nin üst üste ekranlara taşıdığı yeni sezon dizileri, izleyicilerden almış olduğu düşük reytingler nedeni ile üst üste finaller başladı. Fox Tv kısa süre önce ekranlara taşıdığı Uzak Şehrin Masalı dizisine veda etti. Aynı süre içerisinde başlatmış olduğu Son Yaz dizisinin de düşük reytingler toplaması, kanalın bu diziye de final kararı almasına neden oldu. Fox Tv'nin bu sezon başlatmış olduğu dizilerden dolayı büyük sıkıntılar yaşadığı da medya dünyasının gündemine oturdu.

Fox Tv'den Finaller Üst Üste Geldi

Fox Tv geçtiğimiz günlerde dizi sezonuna üst üste başlatmış olduğu diziler ile hızlı bir giriş yapmıştı. Kanalın beklentisinin karşılanmaması, başlayan dizilerde üst üste finallerin gelmesine de neden oldu. Fox Tv geçtiğimiz hafta kanalında seyirci ile buluşturduğu Uzak Şehrin Masalı ve Son Yaz dizisinin final bölümünü yayınladı. Dizilerin takipçileri tarafından gelen itirazlara rağmen kanal tarafından diziler hakkında verilen karardan geri adım atılmadı. Fox Tv'nin iki diziye aynı anda final yapmasının ardından, izleyicilerine yeni bir şoku yaşatacağının sinyallerini verdi. Fox Tv ekranlara taşıdığı Yalancılar ve Mumları adlı dizide de 5. bölümünde final kararı aldı. 31 Ekim Pazar akşamında seyirici ile buluşacak olan Yalancılar ve Mumları dizisinin final bölümü ile birlikte, bu kısa süre içerisinde Fox Tv'nin üç dizi ile yollarını ayırdı. Kanalın atmış olduğu bu adımlar, izleyicinin kanala olan güvenini kırdı. Kanalın imajını bozan bu adımlar, yeni başlayacak olan dizilerinde de reyting çabası içerisinde olduğunun herkes tarafından anlaşılmasına neden oldu.

Fox Tv Yeni Projleri Bekleniyor

Fox Tv, final kararı almış olduğu dizilerin ardından elinde yeni projeler olduğu da biliniyor. Reyting oranlarını yükseltmeyi hedefleyen Fox Tv, yeni projeleri ile izleyicisinin güvenini tekrar kazanmaya çalışacak. Fox Tv'nin tanıtımını yaptığı Elkızı dizisi, 23 Ekim Cumartesi akşamında Fox Tv seyircileri ile buluşacak. Elkızı  dizisinde başrol oyunculuğunu Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz paylaşıyor. Elkızı ilk fragmanından anlaşılacağı gibi konusu da oldukça dikkat çekici ve dram hikayesi olduğu anlaşılıyor. Cumatesi akşamlarının en çok izlenen dizileri Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileri ile aynı güne denk gelen Elkızı dizisinin, reyting sonuçlarında farklılık yaratıp yaratmayacağı da merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.