Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 4 veda birden! Bu kadarı da olmaz dedirten olayın ayrıntıları ve ayrılan isimler belli oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 4 veda birden! Bu kadarı da olmaz dedirten olayın ayrıntıları ve ayrılan isimler belli oldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılıklar üst üste geldi. Final yolunda dizi flaş kararlara imza atıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman bitecek? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden kimler ayrılıyor. Tüm detaylar haberimizde.

ATV ekranlarının vazgeçilmez ve reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanı doruğa çıkartan yeni gelişmeler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinden gelmeye devam ediyor. Bu olaylar ışığında diziye 4 yeni karakter daha veda edeceği açığa çıktı. Bu haber resmen izleyenleri şoke edecek. Tam dört karakterin daha diziye veda etmesi dengeleri resmen alt üst edecek. EDHO dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kimler ayrılacak? İşte tüm detaylar.. 

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sular durulmuyor. Sezon finaline az bir süre kala heyecan resmen tavan yaptı. Olaylar üzerine olaylar yaşanıyor. Dengeler alt üst olacak. O isimlerin diziden ayrılması sosyal medyaya yıldırım gibi oturdu. Ancak en dikkat çeken isim ise yıllardır dizide yer alan önemli bir ismin ayrılışı olacak. 

60886f7679da3e168c286a60.jpg

Geçtiğimiz bölümde ekranlara veda eden isim Sanem Çelik olmuştu. Yeni ayrılacak ve hayranların çok üzüleceği karakter ise Tipi olacak. Sevilen oyuncunun vedası Twitter platformunda resmen TT oldu. Büyük bir kitleye sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her platformda kendini belli ediyor.  

Mayıs ayının ortasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi final yapacağı ön görülüyor. Bu tarihten önce önemli isimler daha ayrılması planlanıyor. Final tarihinden sonra Eylül ayında tekrardan ekranlara gelmesi düşünülüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.