Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan dorukta! Bahar, Hızır'ı kurtarmak için kurşunların önüne atlıyor!  EDHO'nun yeni bölümünde neler olacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan dorukta! Bahar, Hızır'ı kurtarmak için kurşunların önüne atlıyor! EDHO'nun yeni bölümünde neler olacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz tüm hızıyla devam ediyor. Yeni bölümde de heyecan doruğa ulaşacak. İzleyicileri ekranları başına kilitleyecek sahnelerle dolu yeni bir bölüm geliyor. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ve tüm detayları.

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yine son haftalarda medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Her bölüm sonunda heyecanı daha da yukarı çıkaran yapım, son bölümler de bir hayli fazla dikkat çekmeyi başardı. Her hafta heyecan dolu sahnelere yer veren dizide bir sonraki bölümde ne olacağını herkes çok merak ediyor. Bu hafta dizi için büyük bir hafta olacak ve birçok sürprize yer verecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar.. 

Yeni bölümde yaşanacak çok fazla olay olacak. Öncelikle İlyas ve Hızır karakterleri kendilerine kurtaran keskin nişancının peşine düşecekler ve takip edecekler. Yavuz ise Bahar karakterini kullanarak tuzaklarını kurmaya devam edecek. Kurulan bu tuzakta ölüm tehlikesiyle burun buruna kalan Hızır’ı Bahar kurtaracak. Yeni bölüm bugün yayınlanacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. Bölümde neler yaşandı? 

Hızır ve İlyasın keskin nişancının peşine düşmesiyle ile ilgili olarak herkes bunu organize edenin kimsesiz Doğan olduğunu düşünür. Ancak bu herkesi yanıltır. Bu işi tezgahlayan asıl kişi Alpaslan’dır. Gerçeklerin ardında düşen Hızır, olayları açığa çıkartmak için elinden geleni yapacaktır. Hızır karakteri üzerine kurulan tuzağın asıl piyonları İlyas ve Ercan olarak ortaya çıktı. Kurulan bu tuzakta namlunun ucundan kurtarılan kişi Hızır oldu. Hızır’ı kurtaran kişi ise büyük cesarete sahip olan Bahar oldu. 

İlyas tarafında ise birçok olay yaşandı. Kendisini ciddiye almayan Ercan, kendi kazdıkları kuyuya düştü. Fidanlık meydanında İlyas’ı tuzağa düşüren Ercan kendi yaptığı planı ters tepti. En sonunda Ercan karakteri, İlyas’a boyun eğmek ve teslim olmak zorunda kaldı. Böylece tüm kurdukları tuzak ve planlar ellerinde patladı. 

İlginizi çekebilir.. 

Esra Erol programında tekmeler konuştu! İzleyenlerin ağzı resmen açık kaldı! Şoke etkisi yaratan o görüntüler tepki çekti! O anlar kamera kayıttaydı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.