Esra sen ne yaptın? Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da mevzular karışıyor...

Esra sen ne yaptın? Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam'da mevzular karışıyor...

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam romantizm ve komedi yüklü bölümleriyle seyirciden tam not almayı başardı. Yeni bölüm heyecanı devam ederken Esra'nın söyledikleri diziyi izleyenleri hayrete düşürecek.

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam romantizm ve komedi yüklü bölümleriyle seyirciden tam not almayı başardı.

Yaz sezonunun en iddialı dizisi olmayı başaran Aşk Mantık İntikam yeni bölümleriyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün başrollerini paylaştığı dizi Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlandı. Romantik komedi türünde ilerleyen yapım Cuma akşamları ekrana geliyor. Yüksek reyting oranları ile göz dolduran Aşk Mantık İntikam dizisi kış sezonunda da yayınlanacak. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm Fragmanı

Esra sen ne yaptın? Aşk Mantık İntikam dizisinin 14. bölüm fragmanında işler iyice karışacak gibi gözüküyor. Sonunda beklenen oluyor. Esra eski kocası Ozan'dan intikam almak için işe girdiği şirkette gönlünü Çınar'a mı kaptıracak? Esra yeni bölüm fragmanında eski kocası Ozan'a Çınar'a karşı bir şeyler hissettiğini söylüyor. Peki gerçekten bu doğru mu? 

Esra yine Ozan'ı kendisinden uzaklaştırmak için mi bu yalanı söylüyor? Yoksa gerçekten bir şeyler mi hissetmeye başladı? Yeni bölüm heyecanı şimdiden izleyenleri merak içerisinde bırakmayı başardı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.