Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm Full İzle Fox TV – (9 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm Full İzle Fox TV – (9 Kasım 2021) Yeni Bölümde Neler Olacak?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey izleyicileri meraklandırmaya devam ediyor. Dizide yaşanan son olayların ardından yeni bölüm heyecan içerisinde bekleniyor.

Dizi severleri Salı akşamları Fox TV ekranlarına çeken Evlilik Hakkında Her Şey son bölümüyle heyecanı giderek artırmıştı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde yaşanan olayların ardından yeni bölüm merakla araştırılmaya başlandı. İşte Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölüme dair merak edilen tüm detaylar…

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölümde Neler Oldu?

Yayınlanan her yeni bölümüyle izleyicilerin heyecanlarını artırmaya devam eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, son bölümüyle soluksuz bir seyir yaşatmıştı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azra’nın bir anda fikir değiştirmesi, Sergen’i oldukça mutlu etmişti. Bunun üzerine de evliliğini kurtarmak için harekete geçmişti. Yıldırım ve Sanem ise bu karar karşısında şaşkınlık içerisinde kalmıştı.

Azra, ünlü şarkıcı Melisa Tercan ile karşılaşması ardından yeni müvekkilinin yaşadıkları karşısında şoka girmişti. Çolpan ise Cevher Hukuk’un devir işlemlerini tamamlayarak emekliliğe ayrılma kararı vermişti. Sanem ve Ural ise Eylül’ün sakladığı gerçeklerin peşine düşmüştü.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölümde Neler Olacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yayınlanan son bölümü ardından yeni bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Dizinin ekranlara gelen son bölümü ardından bu akşam neler olacağı şimdiden araştırılıyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Azra, Sergen’den boşanmak adına artık atağa geçecek.

Boşanmak isteyen Azra, karşılaştığı sürpriz ile büyük bir şok yaşayacak. Bu anlarda en önemli desteği ailesinden bulacak. Uraz’ın davası Sanemi meşgul edecek. Bu esnada Çolpan ise Yıldırım’dan hiç beklemediği bir teklif alarak şoke olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm Ne Zaman?

Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Sarp Akkaya gibi önemli isimlerin yer aldıkları Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölümüyle merakla bekleniyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bölümüyle bu akşam (9 Kasım 2021) saat 20:00’da Fox TV ekranlarında dizi izleyicileri ile buluşacak.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.