Fox TV'den Bir Final Kararı Daha: Yasak Elma Dizisi Final Mı Yapıyor ?

Fox TV'den Bir Final Kararı Daha: Yasak Elma Dizisi Final Mı Yapıyor ?

5 sezondur yayınlanan Fox TV’ nin yıldızı Yasak Elma ekibi geçtiğimiz günlerde verilen davette bir araya geldi. Başrollerini Eda Ece ve Şevval Sam’ın paylaştığı yıldız dizinin ekibi yakaladığı reyting birinciliğini kutlamak için bir davet düzenledi. Ancak kanalın başarılı yapımına karşılık gecikmedi.

Sezonun ilk rakibi ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kalp Yarası oldu. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başrolde yer aldığı  Kalp yarası Antakya’nın iki köklü ailesi olan Sancakzadeler ve Yılmazlar arasındaki ezeli düşmanlığın ortasında yeşeren bir aşk hikayesini konu ediniyor.

Pazartesi günü yayınlanan iki dizi de reyting savaşı verirken yeni ve güçlü iki rakip daha ortaya çıktı.

KILIÇLAR ÇEKİLDİ! PAZARTESİ SAVAŞI BAŞLADI

Show TV yaptığı bomba gibi açıklama ile gündeme geldi. Önceki sezonlarda reyting rekorları kıran Çukur dizisi sevenlerine müjde verdi. Üç Kuruş isimli yeni sezonuyla 1 Kasım Pazartesi, günü izleyicilerle buluşacak olan Çukur: Üç Kuruş merakla beklenirken savaştaki yerini aldığını da duyurmuş oldu.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çukur dengeleri değiştirecek mi tartışmaları sürerken Pazartesi rekabetine 8 Kasımda dahil olacak olan bir diğer proje ise yayın tarihini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Uyanış: Büyük Selçuklu ile izleyicileri ekrana kilitleyen TRT 1, bu sezonda devam dizisi olan Alparslan: Büyük Selçuklu ile 8 Kasım Pazartesi günü izleyicilerle buluşacağını açıkladı. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in de kadrosunda olduğu Alparslan: Büyük Selçuklu dizide pazartesi günü yayınlanması ile Pazartesi günü diziler arasında büyük bir savaş gerçekleşeceği ve bu rekabette hangi dizilerin yayında kalacağını izleyiciler belirleyecek.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.