FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj oyuncu kadrosuna 2 yeni isim geldiğini duyurdu! Baraj dizisinin yeni yüzleri kimler?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj oyuncu kadrosuna 2 yeni isim geldiğini duyurdu! Baraj dizisinin yeni yüzleri kimler?

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Baraj dizisine iki yeni isim dahil oldu!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Baraj yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta ekranlara gelen ve severek izlenen Baraj dizisi reyting rekorlarını sallandırmaya devam ediyor. Konusu, oyuncuları ve oyunculukları ile dikkat çeken Baraj dizisi her hafta sosyal medya hesaplarının en çok konuşulan dizisi olmaya devam ediyor.

Baraj dizisi ekranlara gelmeye devam ediyor!

Baraj dizisi her Salı 20:00’de ekranlara gelmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarının 10 bölümdür yayınlanan dizisi 27 Ekim Salı günü yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. FOX TV kanalının beğenilen dizisinden yeni haberler geldi. Baraj dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Baraj dizisine iki yeni oyuncu dahil oldu!

FOX TV kanalında yayınlanan Baraj dizisine iki yeni isim dahil oldu. Oyuncu kadrosu ile göz kamaştıran Baraj dizisine Nazım’ın eski karısı rolü ile Nezaket Erden, Nazım’ın kız olarak Hira Su Yıldız ekranlara gelecek. Nezaket Erden, Nermin rolüyle ekranlara gelirken Hira Su Yıldız ise Ayşe rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak. İki yeni oyuncu dizinin kadrosuna girdi. Nezaket Erden ve Hira Su Yıldız, 11. bölümden itibaren izleyicinin karşısına çıkmaya başlayacak.

Baraj dizisinin oyuncuları kimlerdir?

  • Feyyaz Duman

  • Burak Yörük

  • Sumru Yavrucuk

  • Biran Damla Yılmaz

  • İmam Casabalanca

  • Şamil Kafkas

  • Rana Cabbar

  • Tuna Orhan

  • Sait Genay

Nezaket Erden kimdir?

Nezaket Erden, Mersin’de okumuş ve orada yaşamıştır. Üniversite için İstanbul’a gelen Erden, film, drama ve oyunculuk eğitimi almıştır. Aktif olarak tiyatro oyunculuğu yapan Erden, Baraj dizisi için ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Hira Su Yıldız kimdir?

Hira Su Yıldız 2015 yılında dünyaya gelmiştir. Afilli Aşk ve Vurgun gibi projelerde yer alan Hira, ailesinin onun yeteneklerini keşfetmesi sonucunda televizyon dünyasına adım atmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.