Fox TV Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde değişim rüzgarını Başlattı 4 Yeni isim diziye geldi

Fox TV Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde değişim rüzgarını Başlattı 4 Yeni isim diziye geldi

Fox TV’ nin yeni politikasına aldığı iyi reytinglerle direnen yeni sezon dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’ e 4 yıldır ekranlardan uzak olan güzel isim dahil oldu.Özellikle kadın izleyicilerden olumlu yorumların geldiği dizi, evlilik boşanmaları konu edinmektedir

Salı günleri izleyici ile buluşan dizinin başrollerini Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece ve Gökçe Eyüboğlu’ nun diziye yeni bir başrol katılıyor.

Fox TV’ nin yeni sezon yapımlarından olan Evlilik Hakkında Her Şey’ de yeni isim

Kanal tarafından yapılan açıklamaya göre 2 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan Evlilik Hakkında Her Şey kadrosuna 4 yıldır ekranlardan uzak kalan Sinem Öztürk Uslu da katılıyor.

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Gamze karakteri ile ünlenen Sinem Öztürk Uslu Huzur Sokağı, Kiralık Aşk, Paramparça gibi başarılı yapımlarda yer almıştır. En son 2018 yılında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizinde canlandırdığı Mahperi Hatun karakteri ile sevenleriyle buluşan güzel oyuncu 2 Kasım Salı günü 4 yıl aradan sonra setlere geri dönüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’de Melisa Önal karakteri ile izleyeceğimiz güzel oyuncu dizinin 2 kasım Salı günü yayınlanacak olan 7. bölümüyle sevenlerinin yüzünü güldürecek.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.