FOX TV kanalının sevilen dizisi Yasak Elma şok haberler verdi! Yasak Elma dizisine veda eden oyunculara yeni isimler eklendi!

FOX TV kanalının sevilen dizisi Yasak Elma şok haberler verdi! Yasak Elma dizisine veda eden oyunculara yeni isimler eklendi!

FOX TV ekranlarının reyting rekorlarına imza atmış dizisi Yasak Elma her haftaya damga vuruyor! Yasak Elma dizisinde yeni vedalar yaşanmaya devam ediyor!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da vedalar hız kesmeden devam ediyor. Yasak Elma dizisinin veda kararları herkesi şok etti. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren Yasak Elma dizisi kadrosu hızla eksiliyor. Birbirinden başarılı oyuncuların bir araya gelerek oluşturduğu Yasak Elma dizisi hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisinin setinden kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin oyuncuları bir bir sete veda ediyor!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncuları bir bir ekranlara veda ediyor. Yasak Elma dizisi hakkında birçok dedikodu yayılmaya başlamıştı. İlk olarak Talat Bulut, Gökhan Alkan ve Barış Kılıç’ın Yasak Elma dizisine veda edeceği haberleri çıkmıştı. Başarılı ve yetenekli oyuncuların tek tek ekranlara veda etme haberleri herkesi şaşırtmıştı.

Yasak Elma dizisinin setinden bir veda haberi daha geldi!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, tek tek veda eden isimleri açıklıyor. Dizinin Yiğit karakterini canlandıran Doğaç Yıldız’ın diziye veda edeceği öğrenildi. Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncularının bir bir veda etmesi herkesi merak içine sürükledi. Oyuncuların art arda veda etmesi şok etkisi yarattı. İlk 3 ismin ekranlara veda edeceğinin haberi yeni gelmişken Ender’in oğlunu canlandıran Yiğit karakterinin diziye veda etmesi de büyük şok yarattı.

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Yasak Elma dizisi 26 Ekim Pazartesi günü ekranlara gelecek. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümleri devam eden dizinin oyuncuları ve konusu dikkat çekiyor. Son günlerde dizi seti ile ilgili dedikoduların çıkması herkesi şok etmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da adeta yaprak dökümü yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.