Fox TV’nin Yeni Dizisi Defne İle Son Gece Başlamadan Flaş Ayrılık! Başrol İsim Senaryo Değişince Bıraktı!

Fox TV’nin Yeni Dizisi Defne İle Son Gece Başlamadan Flaş Ayrılık! Başrol İsim Senaryo Değişince Bıraktı!

FOX TV reyting sebebiyle bitmek zorunda kalan dizilerinin yerini doldurmak için kolları sıvadı. Haftanın tüm günleri, çeşitli dizi ve programlarıyla izleyicilerin dikkatini çeken kanal, yedekte beklettiği projeleriyle de gündemde kalmaya devam ediyor.

FOX TV reyting sebebiyle bitmek zorunda kalan dizilerinin yerini doldurmak için kolları sıvadı. Haftanın tüm günleri, çeşitli dizi ve programlarıyla izleyicilerin dikkatini çeken kanal, yedekte beklettiği projeleriyle de gündemde kalmaya devam ediyor. Böylece bir dizi bitince yerini başka bir dizi ile doldurabiliyor. Sezona birbirinden popüler diziler ile başlayan ve devam eden kanal, başka bir iddialı diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyordu.

Çalışmaları bir süredir devam eden Defne İle Son Gece adlı dizi ile ilgili çok fazla ayrıntı bulunmasa da tecrübeli oyuncu Fikret Kuşkan’ın dizinin kadrosunda yer aldığı biliniyordu. Dizinin yapımcılığını Gold Film üstlenirken, senaryosunu is Sırma Yanık yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay’ın oturacağı öğrenilmişti. Ancak Gold Film’in yaptığı son açıklama herkesi şok etti. Gold Film yaptığı açıklamada, dizinin başrolünde bulunan Fikret Kuşkan’ın kadrodan ayrıldığını bildirdi. Yapımcı şirket, senaryoda değişiklikler yapılması sebebiyle bu kararın ortaklaşa alındığını belirtti.

defne.jpg

Resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Gold Film, yapımcılığını üstlendiği ‘’Defne İle Son Gece’’ dizisinde birlikte çalışmak üzere anlaşmış olduğu Fikret Kuşkan ile senaryoda yapılan değişiklikler sebebiyle yollarını ayırdığını ve bunun karşılıklı olarak alınan bir karar olduğunu bildirdi. Ayrıca asılsız haberlerin çıkmasına engel olmak için de açıklamanın sonunda, Fikret Kuşkan ile geçmişte birçok önemli projede birlikte çalıştıklarını ve bundan sonraki projelerde de birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek Fikret Kuşkan ile aralarında bir herhangi sorun olmadığını özellikle vurgulamışlar.

deniz-cakir.jpg

Fikret Kuşkan Kimdir?

Tam adı Mehmet Fikret Kuşkan olan oyuncu 22 Nisan 1965 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan usta oyuncu birçok önemli yapım ve projede yer almıştır. Kariyerinin başında Dönersen Islık Çal, Mustafa Hakkında Her Şey, Issızlığın Ortasında, Abdülhamit Düşünürken gibi projelerde yer alan Kuşkan, asıl çıkışını Babam Ve Oğlum filminde canlandırdığı Sadık karakteri ile yakalamıştır.

Bu rolü sayesinde 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödülünü kazanmıştır. Ayrıca Fikret Kuşkan, Çemberimde Gül Oya, Şaşıfelek Çıkmazı, Hanımın Çiftliği, Parmaklıklar Ardında gibi kült dizilerde de yer alarak ününe ün katmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.