Fox TV'nin yeni projesi Ego dizisinin konusu nedir? EGO dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler?

Fox TV'nin yeni projesi Ego dizisinin konusu nedir? EGO dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler?

Fox TV'nin yeni dizisi EGO, 5 Şubat 2023 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. İlk bölümüyle izleyiciden olumlu tepkiler alan dizi, kısa sürede ilgi odağı haline geldi.

EGO dizisi, modern bir aşk hikayesi anlatıyor. Dizi, erkek karakterin güvensizliği ve kadın karakterin gücü üzerine kurulu bir hikaye anlatıyor. Melisa Aslı Pamuk, güçlü ve başarılı bir kadın olan Deniz karakterini canlandırıyor. Alperen Duymaz ise, başarısız bir ilişki yaşayan ve güven konusunda sorunları olan Ege karakterine hayat veriyor.

Dizinin diğer oyuncuları arasında, Cansu Dere, Ege Aydan, Ceyda Düvenci, Hakan Vanlı, Serap Matyaş gibi başarılı isimler de yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Bora Onur oturuyor.

EGO dizisi, Kahramanmaraş depremi sonrasında milli yas ilan edildiği için bir süre ara verildi. Ancak dizinin yeni bölümleri, yakın bir zamanda izleyiciyle buluşacak.

EGO dizisi, modern bir aşk hikayesi olmasının yanı sıra, toplumsal cinsiyet rolleri ve ilişki dinamikleri gibi konuları ele alıyor. Dizinin izleyicileri, bu konuların işlenişi ve oyuncuların başarılı performanslarıyla ilgiyle takip ediyor.

EGO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

EGO dizisi, Kahramanmaraş depremi sonrasında milli yas ilan edilmesi nedeniyle ara verilmişti. İlk bölümü 31 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan diziye ara verilmesi nedeniyle 7 Şubat 2022 tarihinde tekrar yayınlanmıştı. Ancak 14 Şubat 2022 tarihinde tekrar yayınlanması planlanan yeni bölüm de yine deprem nedeniyle iptal edilmişti. Pazar günleri yayınlanan dizi, 19 Şubat Fox TV yayın akışında görünüyor fakat tekrar mı yoksa yeni bölüm mü yayınlanacak henüz bilinmiyor.

EGO DİZİSİ KONUSU

EGO, evlenip mutlu bir yuva kurmayı hayal eden nişanlı çift Erhan (Alperen Duymaz) ve Elif (Rüya Helin Demirbulut) arasındaki ilişkiyi konu ediniyor. Ancak Erhan'ın iş gezisinde aldığı kötü haberler hayatlarını alt üst eder. Erhan, ödenmesi mümkün olmayan bir borca sahip olur ve hayatlarının kontrolünü kaybederler. Patronu Sibel'in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklifle hayatları sonsuza dek değişir.

EGO OYUNCULARI

EGO dizisinin kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi isimler yer alıyor. Başrollerde yer alan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk, diziye renk katıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.