Friends Netflix'e Geldi mi? Friends Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak?

Friends Netflix'e Geldi mi? Friends Netflix'te Ne Zaman Yayınlanacak?

Friends dizisini netflix uygulamasına ne zaman gelecek? Friends ne zaman yayınlanacak? Friends dizisinin konusu nedir?

Popüler film ve dizi izleme platformu Netflix, eski yapımları da bünyesine katmaya başladı. 1004-2004 arasında yaıyınlanmış olan Friends dizisi, artık Netflix platformuna eklenecek. Friends dizisi ne zaman Netflix uygulamasına eklenecek? Friends dizisinin eklenme tarihi belli oldu mu? Tüm soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Okumaya devam edin.

Friends Konusu Nedir?

3004272-af5aa06d7a5825af67fa9d1729eca1a3.jpg

Küresel anlamda birçok ödül almış ve izlenebilitesi bir hayli yüksek olan dizi, Manhattan'daki arkadaşlık ilişkilerini konu alıyor. Arkadaşlar arasındaki süre gelen çekişmeler, kişisel hayatları ve birbirliyle olan gülünç durumları ele alan dizi, 10 sezon sürmüştür. 1994 yılından 2004 yılına kadar her sezon başarıyla ivmesini yukarı yönlü sürdürmeyi başarmıştır. Hem ülkemizde hem de diğer üllkelerde küresel anlamda yüksek izlenmelere sahiptir.

20'li yaşlarda bulunan grup, 3 kadın ve 3 erkekten oluşmaktadır. Dizi bu grubun yaşamakta olduğu günlük durumlarını, komik anlarını ve maceralarını anlatmaktadır. 

Friends Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?

3004272-810x458.jpg

En başta Jennifer Aniston olmak üzere, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry ve David Schwimmer gibi ünlü isimler yer almaktadır. Toplam sezon boyunca oyuncular değişkenlik göstermektedir. Dolayısıyla 10 sezon boyunca toplamda 34 farklı oyuncu bu dizide yer almıştır ve bir karaktere hayat vermiştir.

Friends Dizisi Netflix'e Ne Zaman Geliyor?

friends-netflix-atrr-cover.jpg

1994 yılından bu yana kitlesini her dönem yükselten ve yükseltmeye de devam eden yapım, sonunda Netflix platformuna geliyor. Toplamda 10 sezondan oluşan ve 235 bölüm içeren dizi, Netflix'e eklenerek izleyicisiyle burada buluşmaya devam edecek.

Dizi en son HBO Max platformunda yayınlanıyordu. Şimdi ise hakları Netflix tarafından satın alındı. Artık bu platformda sıkıntısız bir şekilde izleyebilme şansı elde edeceğiz.

İlginizi Çekelbilir

Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki kız hangi kanalda hangi gün oynayacak? Oyuncuları kimler?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.