Güldür Güldür Show 20 Nisan Salı günü neden yok? Güldür Güldür bitti mi? Show TV yayın akışından kaldırıldı! Yeni bölüm ne zaman?

Güldür Güldür Show 20 Nisan Salı günü neden yok? Güldür Güldür bitti mi? Show TV yayın akışından kaldırıldı! Yeni bölüm ne zaman?

Güldür Güldür Show yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Show TV yayın akışında yer almıyor. Her salı yayınlanan programa ne oldu? Yeni bölüm ne zaman ekranlara gelecek? İşte detaylar.

Ekranların sevilen komedi programı Güldür Güldür Show için kötü haber geldi. Show TV ekranlarının yayın akışında her hafta salı akşamı izleyicisiyle buluşan Güldür Güldür Show bugün yayın akışında yer almadı. Bunun üzerine sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Program için ertelendi ve kaldırıldı yorumları atıldı. BKM yapımclığını bünyesinde yer alan Güldür Güldür Show izleyenlere komik anlar yaşatmaya devam ederken bu hafta üzen bir haber geldi. 

Güldür Güldür Show 20 Nisan 2021 yeni bölümü gelecek mi? 

İzleyenlerin vazgeçilmez programı Güldür Güldür Show yeni bir karara imza attı. Show TV ekranlarında her salı akşamı hayranlarıyla buluşan program emsal bir karar aldı. Alınan karar programın reytinglerden kaynaklıydı. Çıktığı akşam itibariyle az izlenmeler alan Güldür Güldür Show gün değiştirmeye karar verdi. Bu yüzden Show TV yayın akışında bugün görünmedi. 

Gün değişikliğine giden Güldür Güldür Show ne zaman yayınlanacak? 

ggg.jpg

Diğer yapımlar artık sezon sonuna gelmesinin ve final kararlarını açıklamasının ardından Güldür Güldür Show yeni gününe alındı. Büyük boşluk oluşacağı Show TV ekranları için Cuma günü üzerinde karar kılındı. Güldür Güldür Show bundan sonra her hafta yeni bölümüyle Cuma akşamları ekranlara gelecek. 

Güldür Güldür Show yeni bölüm ne zaman? 

Günü değişmesi üzerine Güldür Güldür Show artık yeni gününde yayınlanacak. Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.