Hekimoğlu dizisine sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak geliyor!

Hekimoğlu dizisine sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak geliyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu yeni oyuncuları ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak diziye katılıyor!

Hekimoğlu dizisi her hafta izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran dizinin konusu ve oyuncuları büyük beğeni topluyor. Alanında başarılı ancak çalışmak için pek hevesli olmayan doktorun başından geçenler ve hastalar ile iletişimi seyirciye sunuluyor. Hekimoğlu dizisi 20 Ekim akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Her hafta kendinden çok kez söz ettiren Hekimoğlu dizisi, yeni bölümleri ile seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Hekimoğlu dizisinin oyuncuları!

  • Timuçin Esen

  • Ebru Özkan Saban

  • Aytaç Şaşmaz

  • Okan Yalabık

  • Kaan Yıldırım

  • Damla Colbay

Ceren menajer diziye konuk oluyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu’na yeni bir isim dahil oluyor. Hekimoğlu dizisi yeni konuk oyuncusunun müjdesini verdi. Gizem Erman Soysaldı, Hekimoğlu dizisine konuk oyuncu olarak gelecek. Soysaldı dizide Ceren karakterini canlandıracak. Menajer olarak konuk olan Gizem Soysaldı, ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. Gizem Soysaldı, uzun bir aradan sonra ekranlara geleceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Yakın zamanda kısa bir film çekeceğini söyleyen Soysaldı, herkesi heyecanlandırdı. Yeni projesinin ne olduğunu açıklamadı ancak Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacağı hayranları tarafından büyük bir sevinç ile karşılandı.

Gizem Erman Soysaldı kimdir?

Gizem Erman Soysaldı, 1984 yılında hayata gözlerini açmıştır. 36 yaşında olan Soysaldı, birçok filmde boy göstermiştir. Gizem Erman Soysaldı, Teldolap ve Bir Kavanoz Mucize adlı iki kitap çıkarmıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Soysaldı, 2007 yılında Halit Ergenç ile dünya evine girmiştir. Evlilikleri 1 yıl süren ünlü güzel 2012 yılında Hüseyin Karabey ile evlenmiştir. Ünlü oyuncu birçok projede başarısı ile kendinden çok kez söz ettirmiştir. Gizem Erman Soysaldı, son olarak Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak boy göstermeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.