Hercai dizisi bitiyor mu? Ne zaman final yapacak? Hercai dizisi nasıl bitecek? Reyyan ölecek mi?

Hercai dizisi bitiyor mu? Ne zaman final yapacak? Hercai dizisi nasıl bitecek? Reyyan ölecek mi?

Hercai dizisi bitiyor mu? Ne zaman final yapacak? Hercai dizisi nasıl bitecek? Reyyan ölecek mi? Hangi oyuncu diziye veda edecek? Tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde..

ATV ekranlarının sevilen dizisi Hercai kaldığı yerden izleyicilerle buluşmaya devam ederken yetkililer tarafından kötü bir haber kullanıcılara ulaştı. Bu haberler üzerine final kararı alınıp alınmadığını soruldu. Açıklanan bilgilere göre final kararı resmi olarak alındı. Hercai dizisinin kötü gidişatı nedeniyle ve reyting savaşlarında alt kümeye düşmesi sebebiyle bir türlü toparlanamadı. Bu sebeplerden ötürü az izlenmelere sebep olarak bütçe kaybına neden oldu. Hem kanal için hem de ekip için zor anlar yaşanıyor diyebiliriz.. 

Son haftalarda ve bölümlerde beklediği ilgiyi izleyenlerden göremeyen Hercai, artık final yapma kararı aldı. 69. Bölümüyle ekranlara final bölümü gelecek. Final bölümünün nasıl biteceği merak konusu. Bu konu hakkında çok fazla detay vermeyen yapımcı herkes için sürpriz olmasını istedi. 

Daha önceki süreçte gün değişikliğine uğrayan dizi bu değişimin kurbanı oldu. Değişimlerden reyting ve izlenme konusunda oldukça fazla etkilenen Hercai düşüş yaşamaya mahkum oldu. Gün değişikliği ve o günkü rakip dizilerin hangisi olduğu konusu gerçekten çok önem arz ediyor. 

Köklü bir dizi karşısında yeni değişikliğe uğramış bir dizi geldiği zaman yeni dizi her zaman reytinglerde alt sırayı alıyor. O güne alışması ve oturması zaman istiyor. Ancak bu toparlanma çoğu zaman mümkün olmuyor. Bu yüzden gün değişikliği zorunlu olmadan yapılmaması gereken hususlardan birisidir. 

Hercai final bölümü nasıl bitecek? 

Final bölümünde ortaya çıkan ufak bir bilgi Reyyan ile Miran’ın aileyi tekrar toparlama bilgisidir. Bu herkes tarafından öngörülebilir bir durum. Yaren’in neden olduğu kaosu ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklar. Azize ise hiç ummadığı şeyler yaşayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.