Hercai dizisinde ayrılıklar bitmiyor!

Hercai dizisinde ayrılıklar bitmiyor!

Hercai dizisinde yine bir ayrılık daha. Hercai dizisinden kim ya da kimler ayrılıyor? Hercai dizisi devam edecek mi?

Ekranların sevilen dizisi ve son döneme damgasını vuran Hercai dizisi, kaldığı yerden devam ediyor. Devam etmesinin yanı sıra son dönemlerde en çok haberi olan diziler sıralamasına adını yazdırdı bile. Bunun nedeni ise dizideki ayrılıkların bir türlü sona ermemesi. Sürekli olarak dönem dönem ayrılık zilleri çalan dizide, izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Hercai dizisinde geçen haftalarda yine reytinglerde düşüş yaşandığından bahsetmiştik. Cuma günleri yayınlanan ve izleyicinin karşısına çıkan dizi, bakalım bu hafta bizleri nelerle karşılayacak. Yine aynı olağan durum ve hikayede ilerleme katedilmez ise bu düşüşün yaşanacağı kesin.

Hercai dizisinde ayrılıklar bitmiyor!

hercai-akinakinozu-ebrusahin-y2.jpg

Dizideki ayrılıkların sebepleri belli oldu. Hercai dizisinin sevilen karakterleri Azad ve Gönül'den ayrılık kararı çıktı. Bu iki karakter dizi de ileriki bölümlerde yer almayacağını açıkladı. Hercai  dizisinden Azad ve Gönül'ün ayrılışı izleyicileri gerçekten de derinden sarsacak gibi duruyor.

Hercai dizisi hayranları gidiş hikayelerini de merakla bekliyorlar. Hem derinden sarsacak gidiş hikayesi hem de meraklı gözlerle beklediğimiz bir bölüm bizleri bekliyor olacak. Yeni bölümü özenle hazırlanmış sahnelerle dolu olan Hercai, bakalım bu hafta bizlere ne gibi sürprizler daha sunacak.

Hercai dizisindeki ayrılıklar birkaç bölüm içerisinde gerçekleşecek. Bir bölümde tüm karakterler ortadan kaybolmayacak. Dolayısıyla beklenen an yavaş yavaş gelecek. Artık gidecekleri kesin olan bu 2 karakterin şuan için sadece gidiş hikayeleri bizim için önemli.

Hercai dizisi 63. bölümü ile tekrar izleyicisiyle buluşacak. Şuanda sadece fragmanı yayınlanan bölümün, tam bölümü ise cuma akşamı sizlerle buluşacak.

İlginizi çekebilir...

Menajerimi Ara dizisindeki gelişme hayranlarını sinirlendirecek!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.