Hercai dizisinin 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 44. bölümde neler oldu? Reyyan ve Miran aşkı düşmanlara yenik düşecek mi?

Hercai dizisinin 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 44. bölümde neler oldu? Reyyan ve Miran aşkı düşmanlara yenik düşecek mi?

ATV ekranlarının beğeni rekorları kıran Hercai dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Hercai dizisinin 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai dizisinin 44. bölümü ekranlara geldi. Yayınlandığı her bölümü ile rekor kıran Hercai dizisi son bölümü büyük ilgi gördü. Başrolleri, konusu ve yayınlanan sahneleri ile dikkat çeken Hercai’nin birçok izleyicisi kitlesi bulunuyor. Miran ve Reyyan’ın aşkının mücadelesi ekranlara gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi yeni bölümleri ile izleyiciyi ekranlara kilitliyor.

Hercai dizisinin 44. bölümünde neler oldu?

Miran ve Reyyan ölümün eşine gelirler. Bu durum Azize’nin yüzünden olmuştur. Azize müdahale ederek Reyyan ve Miran’a zarar vermeye çalışır. Azize her fırsatta onlardan kurtulmaya çalışır. Miran’ın tehlikede olduğunu gören Reyyan, canını hiçe sayarak onu kurtarmaya çalışır. Miran’ın uçurumdan düşmesi sonucu Reyyan büyük bir korku içinde Miran’ı kıyıya çıkarır. Miran kıyıya çıkmasına rağmen çok kritik bir durumdaydı. Reyyan, peşlerinde kimin olduğunu merak ediyordu.

Miran ve Reyyan aşkı ekranlara gelmeye devam ediyor!

Miran’ı büyük bir risk olarak gören Cihan, Reyyan’ın Miran ile kaçtığı düşüncesine kapılır. Her şeyi göze alan ve gözünü karartan Cihan, Reyyan’ı bulmak için ikisinin peşine düşer. Diğer yandan Hazar ve Zehra’yı üzücü bir sürpriz beklemektedir. Miran ve Reyyan aşkı ayakta kalmak için mücadele vermeye devam ediyor.

Hercai dizisinin 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hercai dizisinin 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının ne zaman ekranlarda olacağı merak konusu oldu. 44 bölümdür ekranlarda olan Hercai dizisi rekor beğenilere imza atmaya devam ediyor. Hercai dizisi yayınlandığı günlerde sosyal medya hesapları adeta beğeni yağmurlarına tutuluyor. MİA YAPIM imzalı Hercai dizisinde her bölüm heyecan yaratıyor.

Hercai dizisinin oyuncuları kimlerdir?

  • Serhat Tutumluer

  • Akın Akınözü

  • Ebru Şahin

  • Ayda Aksel

  • Serdar Özer

  • Güven Hokna

  • Gülçin Santırcıoğlu

  • Duygu Yetis

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.