Kanal D 'de Arka Sokaklar Krizi.. Bir oyuncu daha diziden ayrılıyor..!

Kanal D 'de Arka Sokaklar Krizi.. Bir oyuncu daha diziden ayrılıyor..!

15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizinde canlandırdığı Tekin karakteri ile tanıdığımız ekranda büyüyen isimlerden olan Onur Bay, Arka Sokaklar’ dan ayrılması ile çok konuşulmuştu. Yetenekli Oyuncu Arka Sokaklar’ dan sonra Son Yaz dizinde yer almıştı

Fox TV’ nin düşük reyting dışarı yeni proje içeri politikasına takılılmış ve dizi 2.sezonun 5. Bölümde ekranlara veda etmişti. İlk Başarız projesini arkada bırakan Onur Bay bir ilke daha imza atıyor.

Disney Plus'la Anlaştı

Çekimlerine henüz başlanmamış olan Kaçış dizisi için imza attığı açıklanan Onur Bay ilk kez bir dijital dizide oynamanın heyecanını  yaşıyor.

Disney Plus için çekilecek olan ve başrollerinde Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun yer alacağı dijital bir dizi olan Kaçış’ın çekimlerine Kasım ayı içerisinde Gaziantep’ te başlanacağı açıklandı. Hikayesinin Engin Akyürek’ e ait olduğu Kaçış dizisi savaş muhabiri olan başrollerin başından geçen olaylarla diz, severlerle buluşmayı bekliyor.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.