Kanal D ekranlarının beklenen dizisi Bir Annenin Günahı, yeni tanıtımlarını izleyicisi ile buluşturdu! Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarının beklenen dizisi Bir Annenin Günahı, yeni tanıtımlarını izleyicisi ile buluşturdu! Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlayacak?

Kanal D kanalına yeni bir dizi geliyor. Dram hikayesi olarak ekranlara gelecek Bir Annenin Günahı dizisi tanıtımlarını yayınlamaya devam ediyor!

Bir Annenin Günahı dizisi Kanal D ekranlarının yeni yıldızı olmaya hazırlanıyor. Limon Film imzalı Bir Annenin Günahı dizisi çalışmalarına devam ediyor. Pandemi süreci yüzünden ara verilen tüm setlere rağmen, yüksek önlemler içinde çalışmalarına devam eden dizi, ilk haberlerini izleyiciye verdi. Kanal D ekranlarının yeni dizisi ekranlara gelmek için gün saymaya başladığını duyurdu.

Yeni dizinin yeni tanıtımları izleyicisi ile buluştu!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Bir Annenin Günahı, ilk tanıtımlarını yayınlamaya başladı. Başarılı oyuncuları ile ekranlara gelecek olan Bir Annenin Günahı dizisi, oyuncuları, konusu, oyunculukları, müzikleri ile tam not almaya devam etti. Çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Bir Annenin Günahı dizisi, izleyicinin merak etmesine neden oldu. Tüm izleyiciler sosyal medya hesaplarından dizisinin ne zaman başlayacağını yazdı.

Bir Annenin Günahı dizisinin konusu nedir?

Güçlü, zeki, imkanı olmayan, şefkatli bir anne çocukları için yaşamaya devam ediyor. Çocukları için her türlü zorluğa katlanan ve onların iyi olması için elinden geleni yapan anne, çocuğu için büyük bir suç işlemek zorunda kalır. Anne her gün bu günah ile yaşarken çocukları da ona destek olmaya çalışacaktır. Dram ve aşk hikayesi olacak Bir Annenin Günahı, çok yakında ekranlara gelecek.

Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Bir Annenin Günahı dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında boy gösterecek. Filipinler’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran A Mother’s Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı, oyunculukları ile dikkat çekmektedir. Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncuları göz kamaştıracak. İşte Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncuları;

  • Özge Özberk
  • Musa Uzunlar
  • Mert Yazıcıoğlu
  • Simay Barlas
  • Pamir Pekin
  • Emre Kınay   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.