Kanal D 'nin Sevilen Programı Gelinim Mutfakta’ da Safiye Soyman Rüzgarı

Kanal D 'nin Sevilen Programı Gelinim Mutfakta’ da Safiye Soyman Rüzgarı

Kanal D yapımı olan Gelinim mutfakta programı aldığı kararla yüzleri güldürdü. Artık hafta içi her gün saat 13.00’ da ekrana gelen Gelinim Mutfakta programı ülkemiz için klasikleşmiş olan gelin-kaynana ikilisinin yarıştığı bir yemek ve şans programı. Sunuculuğunu ilk olarak Fatih Ürek’in üslendiği program sonradan bir çok ünlü sunucu değişiği ile gündem olmuş izleyici tarafından merak edilmişti.


Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta 'nın sunuculuğunu sırasıyla  Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu, Seda Sayan, Demet Akalın ve Safiye Soyman yapmıştı. Durum böyle olunca Kanal D yönetiminden beklenen karar geldi.

Sunucu Kim Olacak ?

Kanaldan yapılan açıklamaya göre Gelinim Mutfakta programı 25 Ekim Pazartesi itibari ile hafta içi her gün saat 13.00’ da ekrana gelecek. Sunuculuğunu ise her hafta farklı ünlü bir isim üstlenecek.

Bu hafta sunuculuğunu Safiye Soyman ’ın üstlendiği programın yeni hafta sunucusunun kim olacağı merakla bekleniyor.

İçerik Üretici

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.