Kanal D'nin sevilen Sadakatsiz dizisindeki iki karakter hayranlarını şaşırttı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Kanal D'nin sevilen Sadakatsiz dizisindeki iki karakter hayranlarını şaşırttı! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde olduğu dizi dün yine izleyicisini şaşırttı. Ancak dün ortaya çıkan bir detay sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Selçuk (Tarık Emir Tekin) ve Derin (Melis Sezen) karakterini canlandıran oyuncuların kardeş olduğu ortaya çıktı. Dizinin bu sahneleri izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz dün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde olduğu dizi dün yine izleyicisini şaşırttı. Ancak dün ortaya çıkan bir detay sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Selçuk (Tarık Emir Tekin) ve Derin (Melis Sezen) karakterini canlandıran oyuncuların kardeş olduğu ortaya çıktı. Dizinin bu sahneleri izleyicileri çok şaşırttı.

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz, dün 18. bölümü ile ekranlara geldi. Dizide yine entrikalar yerini almıştı. Asya ve Derin'in karşı karşıya geldiği anlarda heyecan doruklara yükseldi. Annesine ihanet eden Ali, Asya'nın merhameti ile karşılaştı. Dün yayınlanan bölümde bir sır da açıklığa kavuştu. Dizide problemli karakterler olan Selçuk ve Derin'in kardeş olduğu ortaya çıktı. Diziyi sosyal medyadan da gündem haline getiren hayranlar bu gerçekle birlikte şaşkınlık geçirdi.

sadakatsiz-dizisi.jpg

 

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde olduğu Sadakatsiz dizisi, tüm heyecanı ile devam ediyor. Canlandırdığı her karakter ile ilgiyi üzerine toplayan Cansu Dere, Asya karakteri ile de beğeni topluyor.

 

Dün yayınlanan yeni bölümde Selçuk ve Derin'in kardeş olması sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizinin sıkı takjipçileri bu sahneleri şöyle yorumladı: "Selçuk, Derin gibi bir kardeşi hak etmiyor", "Selçuk ve Derin'in kardeş oldukları o kadar belli ki... İkisinin de tek derdi para ve güç".

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.