Kardeşlerim Dizisi Reytingleri Uçurdu

Kardeşlerim Dizisi Reytingleri Uçurdu

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kardeşlerim dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, reytinglerde yükselişe geçti. İzleyicisinin karşısına duygusallığıyla ön plana çıkmış ve hikaye sunumuyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Kardeşlerim dizisi ilk bölümüyle birlikte reytinglerde üst düzey bir sıçrama ile sağlam bir kitleyle izlenmişti. İkinci bölümün sonuçları da bir hayli merak ediliyordu. Gelen sonuçlara göre izleyicinin diziyi ne kadar çok sevdiğini gösteriyor. Müthiş bir yükselmeye sahip olan dizi diğer bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek.

Dizi kendi rekorunu kırmaya devam ediyor. Böyle bir sıçramayı hesap etmeyen ekibin şuanda keyfi yerinde. Dizi izleyicinin daha ilk bölümden bu yana taht kurmuş durumda. Dram kategorisine sahip bu yapım dört kardeşin yürek burkan hikayesini bizlere anlatmaktadır. 

Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi oyuncuların başrolde oynadığı Kardeşlerim dizisi, reyting sonuçları ile hayrete düşürmeye devam ediyor.

Reytingleri Uçurmaya Geliyor

kardeslerim-dizi-bolum1-750x375-c.jpg

Kardeşlerim Dizisi ilk bölümünden sonra büyük bir sıçrama yaparak Gönül Dağı dizisnden sonra en çok izlenen yapımlar arasına girdi. Reyting puanlamasına göre 8'li rakamlarda olan dizi Kuzey Yıldızı dizisini de geride bırakmayı başardı. Kuzey Yıldızı artık en çok izlenen 2. dizi olma konumundan bir sıra daha gerileyerek 3. sıraya yerleşti.

AB reyting grubunda 4'e dayanan yapım bu kategoride pek ilgi görmese de ABC1 grubunda günü 5. sırada tamamladı. Bu kategoride izleyicileri kendisine çekmeyi başarmış.

Kardeşlerim dizisi bir sonraki bölümünde bu reytinglerin koruması hedefleniyor. Hatta biraz daha yükselişe geçmesi içten bile değil. Reytinglerin bu seyirde gitmesi halinde dizinin kemik kiltiesi de oluşacaktır. Böylece hayran kitlesi de artan dizi kolay kolay unutulmayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.