Kefaret dizisine kim veda ediyor? Sinan mı yoksa Zeynep mi? 18. bölümde neler olacak?

Kefaret dizisine kim veda ediyor? Sinan mı yoksa Zeynep mi? 18. bölümde neler olacak?

Kefaret dizisnde yeni bölümde yine ayrılık kararı olabilir. Kefaret dizisinde 18. bölümde neler olacak? Kefaret dizisi kim ayrılacak? Tüm detaylar..

Ekranların sevilen dizisi Kefaret, ilginç hikaye örgüsüyle ekranlara çıkmaya devam ediyor. Son bölümlerinde heyecan doruğa çıkmıştı. Böylece izleyicisi ve reytingleri bir hayli yükselmişti. İlerleyen hikaye döngüsü sayesinde, heyecan ikiye katlanıyor. 18. bölümde ise çok ilginç olaylar olacak. Silahlar patlayan bölümde kim ya da kimler ölecek? Sinan mı yoksa Zeynep mi diziden ayrılacak? Yoksa kimseye bir şey olmayacak mı? Tüm detaylar ve analizler haberimizde.

Kefaret dizisinde savaş başladı

kefaret-18-fragman-izle-1.jpg

Kefaret dizisinde tüm varlığını kaybetmişti. Ahmet karakterinin tüm bu yıkılışı, Zeynep karakterinin yanına taşınmasıyla sonuçlandı. Bu durum ikili ilişkileri oldukça bozan bir durum haline geldi. Çünkü Sinan bu durumu hiç beğenmedi ve savaş başlattı. Oldukça sinir bozan ve gülümseten atışmalarıyla Sinan ile Ahmet arasında büyük savaş başladı diyebiliriz.

Arzu karakteri ise bir intikam yemini etitğini görüyoruz. Bu intikam yeminin sebebi ise Ahmet'in kendisini sattığını öğrenmesiyidi. Bunu öğrenene Arzu çılgına döndü. İşte işler bu cephede de büyük karışacak. 

18. bölümde olacaklar, tamamen Arzu karakterini ön plana çıkartıyor. Tam bir başrol rolüne bürünüyor. Bu bölümde bol bol Arzu'yu göreceğiz. Çünkü ek olarak bu bölümde Meltem ve çocuğunu Arzu'nun kaçırması olayı da büyük patlak verecek. Bu patlağın sebebi ise Ahmet karakterinden büyük intikam almak. İntikam sonrası Arzu, Cansu'yu da yanına alabilecek ve eski huzuruna kavuşacaktır.

Kefaret 18. bölüm fragmanı yayınlandı

3005524-1200x627.jpg

18. bölüm fragmanında olanlara göre, Sinan karakterinden haber alınamıyor. Diğer taraftan Zeynep karakteri, Arzu tarafından kaçırılıp rehin durumuna düşürülüyor. Bol rehin almalı ve bol aksiyonlu bir bölüm bizleri bekliyor olacak. 

Diziden kimler ayrılacak bunu hep birlikte göreceğiz. Bir ayrılık haberi herkes için şok etkisi yaratabilir.

İlginizi çekebilir

Kırmızı Oda dizisinde şok bir ayrılık kararı daha! Dizide neler yaşanıyor?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.