Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde sürpriz bir isim diziye konuk olacak!

Kırmızı Oda 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde sürpriz bir isim diziye konuk olacak!

TV8 ekranlarının en çok izlenen dizisi Kırmızı Oda, 8. bölümün fragmanını yayınladı. İlk 7 bölümü ile rekor kıran Kırmızı Oda'nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu romanından uyarlanan Kırmızı Oda, izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Kırmızı Oda’ya her bölümde yeni bir oyuncu geliyor. Kırmızı Oda yayınladığı her bölüm sonrasında en çok konuşulan dizi olmaya devam ediyor. Her bölümü ile dillere destan olan Kırmızı Oda yeni bölümlerinin tanıtımlarını yayınlanmaya devam ediyor.

Kırmızı Oda’ya yeni bir konuk oyuncu sürprizi!

Kırmızı Oda yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Kırmızı Oda 8. bölümünde yeni bir isim konuk olacak. Sevilen oyuncu Celil Nalçakan, Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde ekranlarda boy gösterecek. Celil Nalçakan, dizinin yeni bölümünde Garip karakteri ile boy gösterecek. Beğenilen ve sevilen oyuncu ekranların özlenen yüzü olmuştur.

Garip’in hikayesi ne?

Garip, bir kadına aşık olur ve ona deli divane aşık olmuştur. Tutkulu ve büyük aşkı onun terk edilmesinin önüne geçemez. Genç kadın Garip’i terk eder. Garip bu terk ediliş sonrasında kendini toplayamaz. Deliye döner ve doktora başvurur. Doktor, Garip’in çılgınlık yapmaması için ikna etmeye çalışır. Garip’in kendini toplaması için uğraşır. İçinden çıkılmaz bir psikolojide olan Garip, iyi olmak için elinden geleni yapmak ister. Doktor hanım ise ona yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır.

Kırmızı Oda ne zaman ekranlara gelecek?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gerçek hayat hikayelerini barındıran roman uyarlaması olan Kırmızı Oda, 8. bölümü ile ekranlarda olacak. Kırmızı Oda 8. bölümü 23 Ekim Cuma günü akşamı TV ekranlarına gelecek. Kırmızı Oda 7 bölümdür ekranlara gelen muhteşem bir yapımdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.