Koçovalılar Ve Erdenetler Savaşı Devam Ediyor! Kulkan Erdenet Geldi!

Koçovalılar Ve Erdenetler Savaşı Devam Ediyor! Kulkan Erdenet Geldi!

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur dün gece yayınlanan yeni bölümüyle yine gündemi alt üst etti. Sosyal medya ve reyting sıralamalarında zirveye oynayan Çukur’da geçmiş bölümlerden kalan Koçovalı ve Erdenet Savaşı devam ediyor. Yeni bölümden notlar haberimizde…

Aras Bulut İynemli’nin başrol aldığı Çukur dizisi Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi konumunda. Yeni sezona bomba kadroyla başlayan ve izleyici sürekli şaşırtan dizide Çağatay Erdenet yine yoktu. Selim Koçovalı’nın öldürülmesinin intikamını boya fabrikalarını patlatarak alan Yamaç, planlarına devam ediyor.

KULKAN ERDENET GELDİ!

Genco Özak’ın canlandırdığı Kulkan Erdenet karakteri, beklenildiği gibi sert ve acımasız bir şekilde diziye dahil oldu. Bağımlı ve sosyopat olarak işlenen Kulkan Erdenetlere çalışan adamlarına dahi şiddet uygulayan bir psikopat. Çukur’daki Koçovalı - Erdenet savaşındaki dengeleri değiştirecek gibi gözüküyor.

DELİ YAMAÇ GERİ DÖNDÜ!

Yamaç, Cengiz Erdenet’e karşı açık savaş ilan ederek geri döndü. Son bölümde Cengiz Erdenet’i kaçırarak ıssız bir dağa yalın ayak bırakan Yamaç, izleyicileri mest etti. “Deli Yamaç geri döndü!” söylemi sosyal medyada yer aldı. Kulkan, Nehir’i kaçırarak Efsun’un yanına hapsetti. Bu Yamaç’ı yeni bölümde daha da çıldırtacak!

AKIN KOÇOVALI CEMİL’İ ÖLDÜRDÜ

Selim’in ölümüne sebep olan Cemil karakterini kısa sürede çözen Cumali Koçovalı, Yamaç ve Akınla bir plan yaptı. Bölüm finali olarak yayınlanan sahnede Cemil karakteri Akın Koçovalı tarafından yakılarak öldürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.