Kuruluş Osman Dizisi Başrol Oyuncusu Final Tarihini Açıkladı!

Kuruluş Osman Dizisi Başrol Oyuncusu Final Tarihini Açıkladı!

Herkesin severek izlediği Kuruluş Osman dizisi sosyal medya platformlarında gündeme düştü. Dizinin başrol oyuncusu olan Burak Özçivit diziye 26. Bölümde final yapacağını söylemişti. Dizi meraklıları tarafından da dizinin ne zaman sezon finaline gireceği merak konusu oldu.

Burak Özçivit Final Yapacağı Sinyalini Verdi!

Dizinin en sevilen oyuncusu Burak Özçivit sosyal medya hesaplarında dizinin 26. Bölümünden sonra final yapacaklarına dair sinyal verdi. Dizinin sezon finaline girmesi an meselesi. Kuruluş Osman dizisi tarihi teması ile pek çok izleyicinin beğenisini kazandı. Reyting rekorları kırmaya devam eden dizi önümüzdeki haftalarda final yapmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman dizisinin neden final yapma kararı aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin her bölümünde aksiyon dolu sahneler yaşanırken ve izleyicilerde adrenaline sebep olan dizi senaryosu sayesinde gönüllerde taht kurdu. Dizinin ekrana gelecek olan final bölümü ile işler tamamen değişecek. Kuruluş Osman dizisi artık sona erecek. Ancak bu cevap kafalarda soru işareti bıraktı. Bazı izleyiciler sezon finali yapacağını savunurken bazı izleyiciler dizinin final yapacağını savundu. Bu meraka da Burak Özçivit’in paylaşımı neden oldu.

 Burak Özçivit Final Açıklamasında Bulundu!

Dizinin final kararı almasının ardından pek çok soru gündeme bomba gibi düştü. Ancak alınan yeni karar ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Kuruluş Osman dizisine bağlı olan kişiler hayal kırıklığına mı uğrayacak? Yoksa bu dönem sadece sezon finali ile mi sona erecek? İzleyicilerin aklında bu konuda farklı sorular var. Tatil sezonundan sonra dizinin yeniden ekrana geleceği merak ediliyor.

Reyting konusunda oldukça etkili olan dizi diğer dizilere büyük fark atıyor. Oyuncuların başarısı, senaryonun heyecanlı sahneleri etkenleri seyirciyi ekrana kilitliyor. Kuruluş Osman geçmişi günümüze en iyi şekilde yansıtan dizilerden biri haline geliyor. Bu dizideki rolü için çok büyük çaba gösterdiğini ifade eden Burak Özçivit sosyal medya paylaşımı ile kafa karıştırdı.

Ancak kafaları karıştıran sorunun cevabı geldi. Burak Özçivit dizinin 26. Bölümünden sonra sezon finaline geri sayım yapacaklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.