Kuruluş Osman Göktuğ Neden Ayrıldı? Kuruluş Osman Göktuğ Kimdir?

Kuruluş Osman Göktuğ Neden Ayrıldı? Kuruluş Osman Göktuğ Kimdir?

Kuruluş Osman dizisinin başarılı oyuncularından olan Göktuğ Kimdir? Kuruluş Osman Dizisindeki Göktuğ Neden Kovuldu?

Kuruluş Osman dizisinin Göktuğ’u ilk sezonda Moğol komutanı Balgay’ın yardımcısı olarak hayatımıza girmişti. Göktuğ, ilk sezonda etkilendiği için hiç bilmediği katili Konur’un kardeşi konumundadır. Kuruluş Osman Göktuğ Neden Ayrıldı? Kuruluş Osman Göktuğ Kimdir?

Osman Bey hükümdar olduktan sonra Boran ve Göktuğ’u yanından ayırmıyordu. Fakat Göktuğ, bir hata yaptıktan sonra Osman Bey onu obadan göndermişti. Peki, Göktuğ Neden Kovuldu? 

Kuruluş Osman Göktuğ Neden Kovuldu?

Flatyos öldürülmeden önce obadan kaçmasından Göktuğ’u sorumlu tutan Osman Bey, Göktuğ’un özrünü “Ben böyle hatayı affetmem” diyerek geri çevirdi. Osman Bey Göktuğ’a:

“Sen beni mahcup ettin! Can düşmanımın kaçıp gitmesine neden oldun. Beyliğime ilk günden gölge düşürdün. Seni de gözüm görmesin! Sen de bir daha bu obaya dönmeyesin” dedi.

2.jpeg

Kuruluş Osman Göktuğ Kimdir?

Göktuğ karakterini canlandıran Burak Çelik kimdir? 21 Temmuz 1922 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sadri Alışık Kültür Merkezinde Oyunculuk Bölümünü bitirdi. Best Model of Turkey yarışmasından birinci oldu. Hande Yener’in Kraliçe ve Hasta isimli şarkılarının klibinde oynamıştır. 2013 yılında yayınlanan Karagül adlı dizide Serdar karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Burak Çelik; 190 boyunda ve 83 kilo.

Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Aldı?

Burak Çelik, birden fazla dizide ve filmde rol almıştır. Rol aldığı dizi ve filmler:

  • 2020 yılında Kuruluş Osman (Göktuğ)
  • 2019 yılında Sevgili Geçmiş (Mahir)
  • 2018 yılında Karanlıktaki Melekler (Berk)
  • 2017 yılında Söz (Selim)
  • 2017 yılında Kara Yazı (Erdem)
  • 2017 yılında Deli Aşk (Jeremy Jackson)
  • 2016 yılında Hayat Sevince Güzel (Barış)
  • 2013-2015 yıllarında Karagül (Serdar)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.