Masumlar Apartmanı 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin attığı tokat işleri değiştirecek

Masumlar Apartmanı 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin attığı tokat işleri değiştirecek

Masumlar Apartmanı 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak? Masumlar Apartmanı 26. bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde

TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yeni bölümlerine kaldığı yerden devam ediyor. İzleyicisiyle buluşmaya devam eden dizi, gittikçe heyecanlanmaya başlıyor. İşlerin git gide sarpa sardığı bölümler geldi. Geçen bölümde Safiye'nin İnci'ye attığı tokat çok konuşulmuştıu. Gerek sosyal medyada gerekse dizi haberlerinde birçok yerde bu tokattan bahsedildi. Tokat sonrası artık işler eskisi gibi olmayacak. Bakalım Masumlar Apartmanı 26. bölümde bizleri neler bekliyor.

Masumlar Apartmanı 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

unnamed.jpg

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde işler daha da karışıyor. İnci'nin yediği tokat yetmezmiş gibi bir de babasını kaybetmişti. Tüm bunlar bir anda üst üste gelmişti. İnci için bu travmatik olaylar çok ağır gelmişti. Üstesinden gelebilecek mi herkes için merak konusu.

Yediği tokattan sonra Safiye'den intikam alma girişimlerine başlayacak. İnci'nin hiçbir zaman altta kalacak bir yanı bulunmadı. Bunun da hesabını soracaktır. Tokat sonrası evdeki hava birden değişti ve fırtınalar kopmaya başladı. Yeni bölümde bizleri sürükleyici bir hikaye devamı bekliyor olacak.

Bu bölümle birlikte hem konuşulmaya devam ediyor hem de reytinglerde yükselişi devam ediyor. İzleyiciler için anlık gelen bu olaylar, heyecanlanmalarına neden olmuştu. Diğer bölümü sabırsızlıkla bekleyen hayranlar, fragman videolarını arar olmuştu. Şimdi ise Masumlar Apartmanı 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Artık neler olacağını az çok bu fragman videosundan görebileceğiz. Bakalım bizleri ne gibi hadiseler bekliyor olacak.

Masumlar Apartmanı 26. Bölüm Fragmanı İzle

Her Salı TRT 1 ekranlarında buluşan  Masumlar Apartmanı dizisi, bomba gibi bir bölümle karşınızda olacak. Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) kız kardeşlerinin hayatını konu alan dizi, yepyeni bölümlerini sergilemeye devam edecek.

İlginizi çekebilir

Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki kız hangi kanalda hangi gün oynayacak? Oyuncuları kimler?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.